Vaknade upp med 38,4. Nu känner jag mig som en mycket sliten trasdocka. En som hängt med i flera generationer.

När ska jag få bli frisk, alltså nu menar jag inte frisk/frisk, utan bara frisk, jag är nöjd med det just nu. Sådär vanligt frisk. Utan feber, huvudvärk, hosta och i bihålorna. Jag vill nu bara må så där vanligt som en person med en "släng av cancer" gör, utan en infektion. Mina fötter har jag inte så mycket att klaga på för tillfället, dom har fått prio 2. Jag använder dom ju liksom inte så mycket just nu när jag går mellan sängen och soffan.

Känns som att bröllopet på midsommarafton ligger lite risigt till just nu för min skull :-( Tyvärr. Jag älskar att gå på kyrkbröllop. 

Nicke kom hem igår, utan sin fina Lara. Det piggar upp att ha grabben hemma. Han har gjort iordning min gamla snickarbod, den är nån gång ifrån 1700 talet, men det är nog en 100 år sedan någon bodde där senast. Jag fattar bara inte hur han har lyckats göra den beboeligt igen, och dessutom lyckats göra den så häftigt inredd med gamla prylar.

Jag tror att han har tänk sig att bo där tills han åker till Nepal i oktober. Där bor han billigt och förhoppningsvis kan jobba här ute på landet. Göran har gett honom värmefläktar så han klarar sig länge därute. Visserligen har x antal rum inne hos oss i huset att välja på, men jag förstår att han vill ha ett eget krypin. 

 

 

Jag som aldrig eller åtminstone mycket sällan tittar på tv hittade en Netflix serie igår, så nu kan kan fördriva en del av min tid framför tv'n. Samtidigt som jag lagar kläder. Har bett Elin att få en kasse med kläder som behöver åtgärdas. Blir galen om händerna inte har något att pyssla med, och det är väl väl tidigt att börja sticka raggsockor. En annan sak som jag förmodligen nu kommer att bli idiotförklarad av är att jag syr ihop lakan. 2 vanliga till 1 stort eftersom det är sådana vi använder. Och jag gör det för hand  :-[ Fast jag har symaskin. Jag har ett stort antal vanliga vita lakan som inköptes som dukar, nu får jag nytta av dom igen. Ska ge Elin några storlakan också, dom är perfekta för dubbelsäng.

Är jag i samma tillstånd i morgon bitti blir det ett samtal till mina vänner på onkologen igen. Tror jag behöver en kur med pencilin. Tänker inte utsätta mig för risken att behöva besöka akuten i helgen. Hu vilken mardröm.

Visstja, när jag lugnat ner mig efter mitt djävla....a besök på akuten, när jag fick sitta 5-6 timmar på en stol i korridoren helt nonchalerad så skrev jag ett mail till chefen för akuten och berättade om min upplevelse och vilka kurser jag rekommenderar hennes personal att gå på. Tex en kurs i informationsteknik. Hon svarade redan dagen efter, ett mycket bra svar. Heder åt denna chef!