Önskar jag alla mina läsare  :-D 


Själv är jag nästan feberfri idag. Glad!

Vi är ju bjudna på bröllop idag. I Aspö kyrka. Jag älskar att gå på bröllop. Men jag får reducera min dag till att vara med på vigseln i kyrkan. När brudparet med gästerna sedan far vidare till festligheterna, som troligen kommer pågå resten av dagen och långt in på natten, ja, då får jag snällt släpa mig hem istället. 

Jag får helt enkelt lyssna på vad kroppen min säger. Och den säger att, nej, ingen fest för dig. Du gör dig för tillfället bättre nedkrupen i soffan hemma. Kanske jag orkar hålla mig vaken tills maken vill hem, men ärligt så hoppas jag inte det. Jag vill att han ska ha en trevlig kväll, det är hans vän som gifter sig. Han behöver ha lite roligt, och glömma allt tråkigt för en kväll. Det är vad jag vill. Det går ingen nöd på mig hemma. Jag trivs ganska bra i mitt eget sällskap, troligen kommer dessutom Julia att ligga uppkrupen i mitt knä och så har jag en påse ostbågar som jag ska frossa på. 

Nu kom kortet som gjorde min dag <3 Mina Prinsessor