Först blev jag uppringd av en sköterska, när jag började berätta så sa hon att det är bättre om jag ber Marie ringa upp dig, ni pratar ju ofta med varandra ??? Gör vi? En gång i månaden om det inte är något speciellt. Hm, ofta?

Marie ringde upp och jag förklarade läget, upplyste om att jag vet INTE vad jag ska göra? Kände mig helt förtvivlad.

Nu måste jag göra något som jag aldrig gjort tidigare, måste tänka efter innan 🙄 Vara lite försiktig med vad jag skriver eftersom jag förstått att någon eller några just där läser min blogg. När det kommer folk runt hörnet bara för att se vem jag är, då säger magkänslan...... Jag kommer dock aldrig att utelämna något!

Nåväl, jourläkaren ringde upp mig, inte helt trevlig, han fick mig faktiskt att börja gråta. Jag borde visst kontakta kirurgen istället? Och hur f.n ska jag veta det, när kirurgen i söndags sa till mig att ringa onkologen om jag fick feber. På onkologen arbetar man faktiskt med cancer, och det var väl inte det mitt problem handlade om? Eller....... Så började han läsa om min cancermedicinen biverkningar och fick lite kalla fötter. Jag måste prata med A, jag ringer upp om en stund. A är en alldeles underbar läkare. 

Blev uppringd igen, och blev upplyst om att A sagt till att jag visst skulle in till onkologen. Han är alldeles för snäll, säger denna man om A. Nej, han är inte snäll, han är en riktigt bra onkolog! Kanske därför han är chef?

På plats blev det provtagning och röntgen. Blev inkallad till jourläkaren, han klämde och kände på min mage, och ansåg ff att jag var på fel avdelning, samma attityd som på telefonen. Trist! Skittrist faktiskt!  Han ansåg nog att han var klar med mig, jag fick kontakta kirurgen, men ett sista samtal med A. Du gillar A förstår jag, är vad han säger när han återkommer. Svar JA, han är en fantastiskt bra onkolog! 

Ja, nu är det bestämt att du ska röntga gallgångarna och sköldkörteln. Du ska till din vårdcentral nu på onsdag och nästa onsdag för att ta prover. Så kom det! Du ska dessutom göra uppehåll med dina Tafinlar i 2 veckor. Ok, är det A som säger det, DÅ gör jag det, han vet vad han pratar om. Då kom det, jourläkaren visste absolut ingenting om malignt melanom. Han arbetade med andra sorters cancer. Det är jag så tacksam över.

Efter 4 timmar satt jag i bilen på väg hem. Nöjd och helt slut. 

Nu kryper jag ner i sängen, är trött som en zombie. Hoppas, hoppas att jag slipper feber inatt 🙏

Nehejdå, vaknade med 38,3, har bytt nattlinne 2 ggr inatt ☹️ Ont i magen, och en värk i hela kroppen. Ska bli spännande att se hur kroppen reagerar utan mina giftpiller?