Tappat bort dagarna som vanligt. 

Frågade för en stund sedan maken var han jobbar i morgon. Jag ska på röntgen och jag tycker INTE om att behöva be om hjälp, jag kör helst själv, i nästan alla lägen, MEN jag ska vara där kl 07.30, det är för tidigt för mig, jag är helt enkelt rädd för att somna vid ratten, och efter röntgen får jag inte köra bil på 3 timmar. 

Dessutom skulle min goa kusin komma och hälsa på. MEN hon skulle ju komma på torsdagen, idag alltså, var är hon, eller?

Idaaaa, vad är det för dag idag? (Ida ville att jag skulle hämta henne efter skolan så hon fick lite aspöluft och att göra slime 😬) Det är onsdag! Tack och lov för att man har familj omkring sig som har bättre koll, eftersom jag har 0 😳

Igår hade jag en märklig dag. Vaknade ganska tidigt, ca 8, tog en kopp kaffe, som står på en bricka bredvid mig och läste lite nyheter i paddan. Så kändes det som att någon slog mig i skallen, hann ställa tillbaka koppen innan jag somnade igen. Vaknade 11, gjorde mig iordning för att äta lunch med X svägerskan som jag gör varje tisdag ❤️ När jag kom hem så var det underbart väder, svampplockarväder, men jag var så otroligt trött så jag skulle bara vila en stund först. Vaknade när maken kom hem från jobbet. Kände mig allt annat än utvilad. 

Vi åt middag som vanligt i soffan, vilka olater vi har skaffat oss 😜. Så skulle vi titta på fråga Lund. Helt omöjlig, fullständigt omöjligt. Jag kunde bara inte hålla mig vaken. Kröp ner i sängen istället, somnade innan jag landade på kudden. 💤💤

Undrar om det kan vara någon konstig reaktion på att jag slutat med cancermedicinen?  Dessutom är jag rädd utan dom! Idag, onsdag 😄 har jag varit till vårdcentralen och tagit prover för att se om mina förhöjda levervärden nu sjunker eftersom jag slutat med Tafinlaren. Nästa onsdag är det dax för en omgång prover. När jag då går ut från vårdcentralen tänker jag kasta i mig medicinen igen. 

Undrar om det blir som att börja från början? Återkommer alla biverkningar som jag hade i början av behandlingen. Det blir i så fall tufft, förbaskat tufft, men det köper jag, huvudsaken att jag får mina giftpiller så länge dom fungerar, så att jag inte måste sluta med dom på grund av att kroppen säger ifrån.