I går hade jag bestämt mig för att vara frisk, det fungerade nästan ivarjefall.

 Och så tankade jag fullt! Jag åkte och hämtade Elin och Ida på eftermiddagen, miniPrinsessan fick inte följa med, :'( hon hade haft feber på natten, och det känns inte som att jag ska utmanande ödet allt för mycket. Min doktor kallar barn för bakteriemonster och skall nog helst hållas på avstånd. Det tycker inte jag. Först åkte vi iväg så mormor fick köpa en ny cykelhjälm till Ida. Ja, det ger också en massa energi, hon önskade sig en sån, och en likadan plingplong, och ett likadant lås. Jag mår då bra av att kunna köpa det till henne. För det barnet är så otroligt tacksamt att handla till.

Sedan stannade vi till vid Aspö handel och köpte sista kartongen med jordgubbar från Morrarön. Godare går inte att finna. Dessutom smakar dom jordgubbar. Ahhhhhh.

IdiPidi passade på att bada, herreejösses varför skulle 6 gr och ösregn hindra henne från att ligga i tunnan en timme? Det är ju då det är som skönast.

När det sen började dra ihop sig för hemfärd igen, då gick jag emot hennes mamma. Det är något som jag försöker att aldrig göra. Göran kom hem, och gjorde att svanhopp ner i tunnan, Pidi blev ju näst intill förtvivlad, hon ville ju bada med honom och hennes mamma sa nej, vi måste åka. Då gjorde jag det man inte får göra, jag sa att låt barnet hoppa i och bada med Göran tills vi har packat in i bilen och är helt klara, hon lovade att INTE börja tjafsa om uppstigning då utan kliva upp utan tjat. Så fick det bli och så blev det, hon satt dyngsur i bilen tillbaka, men ett sista dopp med Göran blev det. Förlåt Elin  :-[

 


När jag släppte av dom hemma kom det en liten snoprpotta med sina kletiga armar mot mig och ville ha den kram, och ett ubbiummi. Den som tror att det går att motstå, den vet inte vad den pratar om. Energibehållaren i mig rann över. 

På kvällen kom Fina BonusSabina och hälsade på, sov över. Ännu senare kom Nicke hem från sitt midsommarfirande, dagen var fulländad. 

Jag har nu fått tid både för röntgen och tid till läkaren efter röntgen. Röntgen kommer att tala om ifall att behandlingen har fungerat. Aningen nervös måste jag erkänna. Nej, fel, jag är skitnervös. Inte OM det har fungerat, för det har behandlingen gjort. Basta. Utan mera hur stor skillnad den gjort. Men jag måste vänta nästan hela sommaren innan jag är framme vid dessa tider.

Idag ska jag till min sköterska Marie för att fylla på i min medicinlåda. Just nu har jag ett uppehåll, jag tycker inte om att göra uppehåll. Men doktorn ville ha 4 giftfria dagar för att se om min hosta blir bättre. Hoppas vi kör igång med giftet idag igen. Börjar känna mig alltför normal utan mina piller. 

Jag får alltså en härlig dag med min son på tu man hand. Han följer med för att se var det är jag tillbringar mina måndagar. Elin min Sessa har ju redan varit där, och dessutom fått träffa min favvo doktor Andreas. Det får inte Nicke, för även doktorer har tydligen inskrivet i sitt avtal att dom har rätt till semester. 

På onsdag kommer det en hemleverans till mig med flera kartonger med näringsdrycker  :-D Tänk att jag får dom hemkörda ända till dörren. Service!