I måndags var dagen D. I måndags var den dagen då vi skulle få veta läget med mig. I måndags var dagen då vi skulle få träffa Andreas. 

Det var evigheter sedan vi sågs. Han började med att tala om hur pigg och stark jag såg ut. Jag hör väl till en av få som blir glad att höra när doktorn säger att jag gått upp i vikt, det är bra och underbart att höra 👍 Så var det dax för röntgensvaren. ALLT såg ut som förra gången. ALLT befinner sig i vila. Man ser vissa tumörer och metastaser, men dom är inte aktiva. 

Jag tog alltså inte stryk av uppehållet på 4 veckor. Vilket innebär att vi kör på som vanligt. Jag har lärt mig medicinen och är ganska bra på att parera biverkningarna. Jag har lärt mig vilken medicin jag ska ta när, för att må bäst

Jag har någon vecka haft grymt ont i magen samt en riktigt elak huvudvärk. I går när jag vaknade, så vaknade jag med ont. Jag var dessutom så trött. Men jag skulle äta lunch med X-svägerskan Ylva och för att missa den ska det vara så illa att jag inte tar mig ur sängen. Det är en av veckans höjdpunkter. Jag åkte in till Strängnäs, så trött. Jag åt lunch, så trött. Jag åkte hem, så trött. La mig i soffan, somnade innan jag hann stänga ögonen. Sov ända tills Göran kom hem 😱 Pratade med honom några minuter för att sedan somna om till 19.30 tiden.

Nu firar vi genom att ta ett dygn på vattnet. En kryssning med lyxhytt. Nästa år blir det även ett besök och övernattning på ishotellet i Jukkasjärvi 😄 Ska bli så vansinnigt kul! 

Efter läkarbesöket var det brådis hem. Jag skulle ju hämta tjejerna. När jag kom till Lovis skola stod hon ute i tunna tajts och regnjacka! Och ryggsäck på sig. I denna kyla? Tur att jag inte vet hur länge hon stått där. Ombyte till overall. Iväg och hämta Ida.

Det blev en toast till mellis. Diskussionen vid bordet är helt underbar 😂 Sedan åkte vi till bowlingen och spelade en omgång. Magen värker mer än vanligt pga att jag skrattar mig sönder och samman. 

Idag är det onsdag och vi skulle just nu befinna oss på kryssning. Det sket sig 😭 Kan man säga. Eftersom jag sov hela dagen igår förstod jag att något var på gång. I morse vaknade jag med 38 i feber, tog mina tabletter, varav den ena är febernedsättande. Somnade omgående om. När jag vaknar 2 timmar senare så har febern stigit till 38,7 och jag mår skrutt. Jag tog en dusch och packade väskan, när jag var klar gick jag till maken och talade om att tyvärr, det här går inte, jag mår för dåligt. Ringde och bokade om, tack och lov så tog jag avbeställningsskydd, så hade jag avbokat idag, några timmar före avfärd hade vi fått tillbaka alla pengar. Vi åker nästa vecka istället. 

Istället har jag legat och sovit i soffan hela dagen ☹️ Jag får se det positiva, jag har äntligen lyckats läsa ut "2 systrar" som jag lånat om 2 gånger, eftersom jag somnar direkt jag tar i en bok. Inte speciellt bra.