Igår var en riktigt tung dag. Så trött så det finns inte ord för det. Skjutsade lillPrinsen till tåget, han skulle till Stockholm och arbeta ett par dagar, det var något han blev ombedd att måla på någon vägg. Typ. För det skulle han få några laxar. Några laxar är vad han behöver. 

Passade sedan på att äta lunch med en av mina finaste vänner. X-svägerskan Ylva. Hon är en riktigt god gammal vän. Kommer alltid att vara. 

Efter lunchen skulle jag egentligen hämta min MellanSessa. Men jag orkade inte. Det var som att kroppen bara la av. Åkte hem, gick raka vägen till soffan och somnade ett par timmar. 

Vaknade av att den lilla goa ungen ringde och undrade var jag var. Jag kände mig piggare så jag åkte och hämtade henne. Hon badade, och badade, och badade med Göran och så badade hon. Sen hade vi mystorsdag. Kl 21 sov både hon och jag som klubbade sälar. 

Justa, på kvällen ringde jag en sväng till Jalle kollega, min måndagsmailare, var tvungen att fråga en sak. Även han är en av mina enerikickar  :-D Som vanligt fick jag mig ett par riktigt goda skratt!

Vaknade 08.30, Göran var då fortfarande hemma, han vet hur jobbiga mina mornar är så det var nog därför han inte dragit till jobbet (tror jag) Han fixade frukost till Ida och gjorde iordning min smoothie som jag fick serverad i sängen. Sen låg vi alla 3 med varsin padda/tab och myste i sängen.  

Ända tills det spratt till i Ida och hon kom på att jösses, hon hade ju inte badat än. Det tog hon igen med råge resten av förmiddagen. 

Sen skjutsade jag hem min mormorsgris. Hon hade nog helst velat stanna, men jag orkar liksom inte längre. Det får nog bli så, ett dygn i taget, max. Men på hemvägen sa min lilla fjällbeklädda fisk. Tänk va bra mormor, nu har jag sommarlov och kan sova hur mycket som helst hos dig  :-D Det vore min dröm att ha henne kanske en vecka men har insett mina begränsningar. Tyvärr. Fan vad jag hatar när jag inte får bestämma över min egen kropp. 

Sitter just nu som en gammal baboschka på verandan inlindad i en filt. Har det ganska gott. Med nya mått mätt. Utanför nätdörren står just nu kallad KF och vill komma in med dagens middag. Sorry, KF du får inte komma in  =-O

Annars så hjälper hon mig gärna med grönsakslandet och vår potatis. Not.