Någon har dragit ur proppen ur mig  :-( Och inte satt tillbaka den. Jag är alldeles uttömd på energi. Så ända in i märgen trött. Blir så förbannad!

Idag ska vi gå på Nils och fira min mamma som fyller 75 år. Jag blir trött av bara tanken. Fan. Det ska ju bli jättekul, hela stora familjen.

 -Nicke som måste jobba och - Ellen som är i London.  :'(

Sen sover gänget över här och det är INTE tröttsamt för alla är självgående. Jag älskar att ha min familj hemma hos mig. Hoppas att det fyller på energireserven. Tja, det kanske egentligen är det som saknas. Det var längesen nu alla samlades här  :-D.

Ska hoppa in i duschen, kan hjälpa liiiite. 

Hahah, KF kom in efter en natt ute i ösregnet, blöt och skitig som en liten gris som rullat sig i leran. Hon rusade raka spåret till våran säng, MEN jag hade redan hunnit bädda, LÅNGSNOK, så hon gonar in sig i soffan istället, men först han hon trampa runt i min hög med nytvättade, nystrukna gardiner. Hennes sätt att straffa mig antagligen.  =-O Det gör inget, jag har inget annat för mig i veckan, så jag kan tvätta om, och stryka älskar jag ju att göra.  

Önskar mig nu bara en sjudundrande energikick som håller över dagen. Ska ta och suga i mig ett gäng näringsdrycker. Mm, har kylen fylld med både vanilj och latte! Ja, jag lovar min favvo-Yvonne, jag ska försöka äta något emellan och inte byta ut mot mat  ;-)

Duschen avklarad, fick verkligen en kick, jag försöker låta bli att vid varje dusch känna på den stora metastasen under armen, den som doktorn inte vill operera bort, för han vill ha den att jämföra med. 

Idag gjorde jag en genomgång av kroppen, och, trot eller ej, men jag kan knappt känna den stora elakingen. Kan det vara så att gifterna tar all min energi nu till att banka skiten ur metastaserna? Jo, så är det nog. Det tror ivarjefall jag. Ok, jag kan genast ta tröttheten  :-)

Stackars KF blir bara lurad hela dagen, nu kröp hon ner och la sig i tvättkorgen, förmodligen i tron att det är rentvättat.