........ när dom kommer. Det är så skönt när dom är här. Det är så skönt när dom åker. Det är så lugnt och skönt i 1 timme. Sen saknar jag dom igen. Hela härliga högen. 

Vi var 13 personer som åt middag på Nils igår, varav 3 knoddar. Gick oerhört bra, mellan måltiderna kunde någon gå ut med småfolket så dom fick röra på sig i gamla Thomasgymnasiets korridor. Göra av med allt spring som samlas i benen. Så perfekt . OCH varsin "padda" att leka med däremellan. Jag tog fiskgrytan, kan varmt rekommenderas. Småttingarna åt köttbullar, kokt potatis, brunsås och lingonsylt så det stod härliga till. Hade en fantastisk kväll och gamla mor var så nöjd! 

Åkte hem till oss, Ida tog ett bad, godistajm, och sängdax för stora småtjejer. Liten småtjej, fick åka hem till sig och krypa ner i egen säng.

Nu sitter jag ute med en kopp kaffe och njuter tillsammans med gammeltanten Tjorven. Känner att jag borde ta mig en kort prommis även om det tar emot lika mycket som att jag självmant skulle kliva in i ett rum med ormar. Vi får väl se hur det blir med det, kan säkert hitta tusen anledningar till att göra annat. Eller inget  ;-)