Så började denna dag. Kände mig som en 75 åring ungefär. Det är bra jämfört med 150 åring. Det är ju ingenting jag egentligen vet något om. Jag bara gissar.

Igår däremot var en sådan där dag när jag stod nedanför trappen och inte visste om jag skulle orka gå upp eller inte. Då blev jag förbannad. Kastade i min egen hastighet på mig regnkläder och gick ut på en promenad. Faaaan vad skönt, men på halva vägen kom solf..an fram och jag rann av svett. Gick nog ca 2 km, bra, det kändes i benen. Pratade med min stora Prinsessa i telefonen hela tiden, det gjorde nog promenaden enklare :-)

Morgonen började inte så bra, mina giftpiller har sådan där gelé runt sig, det betyder att jag först måste dricka ett glas vatten för att blöta upp strupen, sen ta ett glas vatten till varje piller. Det sket sig, jag hade för bråttom, vilket innebar att tabletten fastnade i halsen så vattnet jag försökte dricka kom tillbaka ut igen. Pillret hade fastnat i halsen och hade inga planer på att glida ner. Jag blev rädd, Göran blev rädd. Då släppte det. Pust vilken pärs, nu är jag mera försiktig med mina pillerintag. 

Snygga trosor du har säger då maken, har du köpt nya? Om jag blev glad? Nej. Det var mina vanliga trosor, det är bara det att mina ben har blivit så smala att benen på trosorna fladdrar som fjärilar runt låren. Jag gick raka spåret in i sängen och la mig utan att svara. Senare på dagen tackade jag för komplimangen. Tanken var ju fin. Gullego <3

På måndag är det invägning igen, vetefan hur det ska gå :-(

Eftersom jag känner mig pigg, glad, och lycklig idag så ska jag och tjejerna åka till stallarholmen och gå på Vikingafestivalen en stund. Då kan jag stjäla ännu mera energi, dom töserna har så det räcker och blir över till mig också, så dom märker inte att jag snor en hel del. 

Någon därute! Jag har börjat läsa boken! Igår läste jag ut boken om Gidlund, vet inte om det egentligen var rätt bok för mig att läsa. Känner igen så många av hans tankar han hade innan han dog. Men det var en fint skriven bok.

Min favoritplats nu för tiden. Den nätinhängda verandan.