Ja, här sitter jag i min säng och väntar på att kroppen ska börja fungera igen. Lite feber idag, det bryr jag mig inte om. För jag mår med mina mått bra idag  :-D

Jag är bortskämd. I förrgår kom Elin med familj samt min svåger hit för att sova över. Dom har då mat med sig som dom tillagar. Jag behöver inte göra något annat än sitta bekvämt med fötterna på en stol och njuta av att ha dom omkring mig. Lycka!

På kvällen drog dom ner till Oknöbadet för ett kvällsdopp, själv är jag måttligt förtjust i Oknöbadet pga alla dessa dj.....a ormar som huserar där.   >:o Ibland måste jag bita ihop, när jag ska dit med tjejerna tex, vill helst inte överföra min ormfobi på dom.

Stora Prinsessan IdiPidi delar alltid säng med mig. Göran lägger sig frivilligt i annat rum, han kan inte sova med en sparkandes, pratandes i sömnen snart 7 åring i sängen. Själv sover jag väl aldrig så gott som då!

Mitt i natten kom Elin och väckte mig, LillSessan hade fått feber, dom ville inte utsätta mig för henne då, så dom packade ihop och åkte hem. Min fina, fina, omtänksamma, fantastiska, underbara dotter  :-*

När Ida och jag vaknade runt 9 så var vi själva i huset, husbonn jobbade sedan flera timmar och svåger åkte och hämtade svärsonen för en dag på golfbanan. Dom hade säker riktigt varmt och gott hela dagen. 

Ida fick veta på fm att hon skulle få åka till sin kompis för att sova över där, så hon gick ju på tårna och fick inte något gjort eftersom hon bara väntade på att vi skulle åka. Inte ens ett enda bad i tunnan tog hon. Vi skulle ha Nicke med oss, han skulle till Stockholm på möte, och tågtrafiken fungerar ju som vanligt. Typ inte alls. För att hinna upp till kl 17 så var han tvungen att åka med 2 tåget, som var en buss. 

Ida var med in och väckte Nicke i hans boning. Hennes ögon var stora som tefat. Men hur vågar du sova här, det kan ju finnas spindlar, han log med hela sitt charmiga ansikte och svarade att ja det kan det göra, - och Nicke, det kan säkert finnas möss och råttor också. Han svarade att ja, det kan det säkert göra, men det är därför som jag har lindat in hela sängen i ett stort myggnät. Hm. Hon upplyste om att där tänkte ivarjefall inte hon sova någon gång. Det var han ganska nöjd med, han vill ha sitt boende för sig själv. Jag har fixat så han har wi-fi dit ut, så där sitter han hela nätterna och skapar, dels till utställningen han blivit erbjuden att få ställa ut på och dels tapetmönster. 

Lider för första gången i mitt lite av värmen och solen ska jag undvika, så det blev en dag inomhus och på min kära veranda. Helt ok för mig. På kvällen hade jag sällskap av min fina.  

Jag misstänker att Göran är lite orolig att jag har tråkigt att gå för mig själv här hemma. Det har jag INTE, dels är jag sällan ensam, dels så ÄLSKAR jag att bara vara hemma. Har inga som helst behov av att dra iväg på semester eller utflykter. Jag njuter varje dag jag får stappla runt på hemmaplan med mina fortfarande trasiga fötter. 

Men, vi ska faktiskt försöka ta oss till Selma SPA med våra nya mysiga grannar. Det ser jag fram emot!

Idag blir en bra dag. Har jag bestämt!