Åhhhh, vad underbart  :-D Fick just besked att på torsdag checkar vi in 2 nätter på Selma SPA. Det är exakt vad jag behöver just nu. Det är exakt vad Göran behöver just nu. Det är exakt vad våra härliga grannar som vi åker med och som fixat detta behöver just nu. 

Annars har det inte hänt något speciellt. Elin tipsade mig om att fördriva mina dagar med att göra något som jag kan sälja och skänka pengarna till barncancerfonden. Bra id'e. Hon tyckte att jag skulle virka sådana där gulliga små djur. Men jag fick en annan id'e. Nu är det ju så poppis igen med kulor bland kidsen. Så jag har börjat sy kulpåsar, har köpt lite olika häftiga tyger. Jag testar olika varianter på Ida först, den första blev en väska som hon fyllt med pengar ifrån min pengaburk. Hon är smart den tjejen  :-\ Nu håller jag på med en påse som jag tänkt att hon ska ha sina kulor i, sen har hon beställt en väska med ugglor. I den här takten så kommer det inte att bli några att sälja, alla går till Ida  =-O

Förutom mina eländiga fötter, funderar skarpt på att skaffa nya, har bara inte funnit någon sida där dom säljer några i min storlek än, så har jag idag satan så ont i handleden, jag vet att det är en biverkning. Lyfta något med den? Visst, självklart. Men jag får räkna med att tappa det jag lyfter. Blir ju så förbannad  >:o

Något som gör mig glad idag är att i och med att vi åker till Selma på torsdag istället för onsdag som var tanken är att då kan jag följa med tjejerna till skottvångs gruva och titta på Kotte och Vera. Yes! 

Jag är nog en aning pantad, men Kotte och Vera är en teater som spelas där varje sommar, samma teater, inga förändringar, precis som barnen vill ha det, dom känner igen sig. Jag tror detta blir 5 e sommaren Ida och jag ser den. I år kan nog även Lovis ha glädje av teatern. Jag tycker det är lika kul som barnen, men av annan anledning, anledningen är att se hur engagerade barnen blir och verkligen lever sig in i föreställningen. Superhäftigt! 

Stina W, det är ngt jag kan rekommendera dig att ta med dina käraste småfolk på!