Som vanligt när jag vaknar står brickan med kaffetermos placerad bredvid mig i sängen. Min fina älskade make.

Hällde upp en full kopp, tog koppen för att dricka, tappade koppen, såklart. En kopp kaffe innehåller dj.....t mycket kaffe. Mycket mer än vad man kan tro  :'( Stackars älskade Julia trodde jag blivit galen, för hon fick en del över sig. Gav mig en blick som sa en hel del, ruskade av sig kaffet och flyttade sig till lite säkrare avstånd från mig, och somnade om efter en tuff natt utomhus. Undrar vad hon pysslar med på nätterna för hon är helt utslagen hela dagarna. 

En sån liten skitsak får tårarna att spruta hejdlöst på mig. Ända tills jag sansar mig och tänker på att min mamma sa nog att man ska inte gråta över utspillt kaffe. Eller nåt liknande :-[

Idag ska jag alltså tvätta lakan och täcke. Igen. Bäddade rent innan jag kröp ner i sängen igår. Ungefär som varje kväll. Eftersom jag svettas fruktansvärt på nätterna, alltså inte bara svettas, jag simmar runt i sängen. Ofta måste jag gå upp mitt i natten och byta nattkläder och tvätta av mig. Beror på sjukdom, behandling samt kanske även har en del med min ålder att göra. Jag skyller det på behandlingen, den ställer till så mycket annat skit, så den kan även få ta på sig min nattsvettning. 

Idag SKA jag hämta Pidi, lovade henne redan igår att hon skulle få komma, men det fungerade bara inte då, hade så dåligt samvete eftersom jag hade lovat. Har man lovat så har man lovat. Att då ringa och ta tillbaka det man lovat är något av det värsta en mormor kan råka ut för. Att gå runt och tjuta och böla och slå i dörrar hjälper inte då, så det var bara att bita ihop och lägga av med det. Min fina Elin pratade förstånd med mig. Hon är ofta förståndigare än vad jag är  :-*

Jag ser till att uppföra mig sådär oförklarligt galet på förmiddagarna. När jag är ensam hemma. För att sen vara mitt vanliga jag resten av dagarna. 

Sonen Lillknodd är fortfarande uppe i Stockholm, jobbar med sina projekt. På fredag startar vernissaget på en av Stockholms hetaste krog/nattclub, där han ska ställa ut. Jag hade ingen aning om att det var det förren jag blev upplyst om det häromkvällen av folk som kan Stockholm. STOLT mamma, det är jag det!  

Nej, nu är det dax att sätta på en maskin tvätt! Sen ska jag ta en promenad, igen, det blev faktiskt en igår, nu ska det bli en varje dag.