Vilket innebär att idag har varit en bra dag!  :-D

Igår hämtade Ida vid 17 tiden, så jag hade hela dagen på mig att förbättra humör och vårda ond kropp. Hon fick 3 maträtter att välja mellan. Hon valde hemmagjord tunnbrödsrulle. Det var gott. Så vansinnigt gott att jag pressade i mig 2 st. Hur tänkte jag då? Om magen är tom och det dunsar ner korvar, potatismos, räksallad mm. Då blir man dålig. Riktigt förfärligt illamående. Och ingen kan man skylla på. Nåväl jag ska inte dra några detaljer.

Klocka 21 sov husets 2 prinsessor som klubbade oxar. Ända till 06.15 då maken står utanför sovrumsdörren och pratar i telefonen. Han hade inte behövt telefonen. För den han pratade med hade hört honom ändå, var han än befann sig  >:o. Prinsessorna gjorde varsitt besök på toaletten och kröp ner i sängen igen. Somnade om. Hade den mindre Prinsessan INTE somnat om. Då, ja då, hade maken frusit på grund av kylan från mig hela dagen. 

På eftermiddagen var det dax för årets uppsättning av Kotte och Vera. Lika bra som alltid. Vid ett tillfälle skvätte dom lite vatten på publiken. Då blev en nästan 3 åring rasande. En nästan 3 åring har fruktansvärda röstresurser när hon skriker till teatersällskapet -INTE SKVÄTTA VATTEN PÅ MINA BYXOR!!! En mormor skrattar då nästan ihjäl sig åt sitt nästan 3 åriga barnbarn.  

 

 

Kvällen avslutades med att maken köpte hem sushi, jag åt alldeles lagom många endast vegetariska bitar.

Nu dax att värma kudden. I morgon går färden mot Selma. Satan i gatan vad härligt det ska bli!