Har haft en underbar vecka. Varit ute och gått med Dino i skogen flera timmar om dagen. 

I fredags kväll ringde min dr A för att höra hur det var med min huvudvärk. Jag misstänker att den beror på min svampmedicin, men nu är det dax att sluta med den, min mun är helt läkt, det gör inte ont att äta längre. Så frågade han om vikten, jag har gått upp till 48 kg, jag är nöjd där, vilket även A är, huvudsaken att jag mår bra, och det gör jag. Han ringer om en vecka igen för att höra om huvudvärken, finns den kvar så gör vi en akutröntgen, annars inte. Han vill helst inte att jag ska röntga huvudet, vilket jag gärna vill. Anledningen är strålningen, den är inte bra att utsätta min lilla skalle med. Jag tänkte inte så, men givetvis köper jag hans argument. 

Jag är så otroligt tacksam att jag fick just A. Han är vida känd för att han är så bra. Han är min livlina som jag håller mig krampaktigt i. 

Till saken. I går kväll kände jag av ryggen. Tänkte att det är träningsvärk, jag är inte van att röra så här mycket på mig. Så feltänkt ☹️

I natt tänkte jag gå på toaletten. Det tänkte inte min kropp. Ryggskott. Min vänstra höft hade låst sig. Det gör något så ända in i h-vete ont. Det vet alla som haft ryggskott. Nu sitter jag i sängen som en invalid och bölar. Har stoppat i mig 3 st starka tabletter, känner hur smärtan avtar samtidigt som huvudet fylls av bomull. Snart kan jag kanske ta mig ur sängen. 

Det är nu ett par år sedan som jag senast fick ryggskott. Det var på våren, jag fyllde år och hade födelsedagskalas. Jag var grön i ansiktet av smärta och kunde inte gå. Den gången satt det i flera veckor, jag fick en medicin mot nervsmärta som tillslut gjorde mig bättre. Jag ska avvakta ett par dagar för att se åt vilket håll det går, annars får jag ta till dom igen.  

I veckan gifte sig min bonusson (jösses, i 20 år har han varit det). I hemlighet (nästan🙄). Vi blev alla blåsta på ett sommarbröllop på Gotland nästa år 😳. Så häftigt gjort av honom och hans fina Lollo ❤️ Dom passade på när dom var i Las Vegas.  

Grattis Fina Fina Calle❤️

När jag hade mina Prinsessor i bilen så berättade jag det. LillSkrutt sa då att -då blir det en bebis! StorSkrutt himlade med ögonen och suckade över sin syster. -När man gifter sig, då blir det en bebis, så är det! Men säger StorSkrutt, mamma och pappa var ju inte gifta när dom fick oss! Det blev knäpptyst i baksätet, LillSkrutt funderade. Det här var inte bra, det här fick hon inte ihop. Till slut säger hon, nu kommer Lollo att få en bebis i magen. Slutpratat! StorSkrutt orkade inte kommentera mer, ibland är det är tröttsamt med en lillasyster. Jag viskade till henne att -du, det där får hennes mamma ta med henne 😂 hon viskade tillbaka, -ja, det måste hon tydligen. Min dag var gjord, jag skrattade så tårarna rann, när jag blev själv.

Igår kväll ringde sonen för att höra hur jag mådde. Han var på väg ut i skärgården för att V-djeja på en fest. Han skulle ut och börja rigga. Han hade gott om tid på sig, för festen skulle inte börja förrän 03????? Que??? Dessutom skulle den hålla på till kl 23 på söndagskvällen. Jag fattade ingenting?

Men så började jag googla, och inser att detta är superstort 😳 In to the valley finns i hela världen. Man måste vara medlem. Den här gången fick endast 500 personer plats. Platsen är hemlig till några timmar innan festen börjar. Då skickas ett mail om hur man tar sig dit. Det är en open air fest, som betyder att den pågår utomhus. 

20 hours of immersive art performance, dance and visual experience.

Det är alltså han, min älskade lilla knodd som står för visual experience. Stolt hönsmamma 🐔

Jag har inte riktigt förstått hur stor han har blivit. Men med tanke på hur många uppdrag han har och hur många utlandsbokningar han haft/har så börjar jag fatta. Men hur mycket jobb han än har så tar han sig alltid tid att ringa mamma flera gånger i veckan för att höra hur jag mår, ofta pratar vi bort en timme ❤️

Min Finaste Älskade tös ❤️ pratar jag med varje dag. Jag vet inte om det är normalt, men sådan relation har vi❣

Inte nog med att jag har ryggskott. I fredags dängde jag återigen bakluckan på bilen rätt i pannan den här gången. Vetetusan vad jag pysslar med? Antingen har jag ingen avståndsbedömning eller så har jag helt enkelt för bråttom, måste hinna med så mycket som möjligt på kortast möjliga tid? Jag har många gånger under åren, när jag haft brådis in på toa, öppnat dörren och sprungit in. I dörrkanten. Vira Blåtira 😂 Så troligen är jag helt enkelt för stressad. Det är ju verkligen något jag behöver vara idag. Not!

Äntligen har min Julia insett att det är hon som är Bossen, Dino håller så smått också på att inse det 😾💣 tillslut.