Nu tyar inte jag mer. Kan inte vara ute, kan inte vara inne, kan inte vara på min älskade veranda. Var fan ska jag ta vägen. MEN jag är överlycklig för alla semesterfirare som har toppväder. Det är jag som är lite klen bara. Vaknade 9.00 tog mina piller, läste tidningen och somnade om till kl 11.15. Med andra ord så har jag en bit kvar innan jag kan infinna mig på jobbet  :-(

Tänk om jag kunde ha Nickes energi  =-O

Snacka om att kunna bestämma över sin kropp. Jag vet att det är på riktigt. Tag tog nämligen kortet!

Har fått njuta av honom ett par dagar eftersom han har arbetat åt Göran och bott i sin hemmafixade bostad. Men idag var det dax för Stockholm igen.

I torsdags hade jag besök av chefen och en kollega. En fika på Prästgår'n och lunch på Hornudden. Oj vad jag blev sporrad att skynda tillbaka till jobbet. Längtar! Min man och min son förstår nu vad jag menar med att jag har världens bästa chef och kollega Jalle  :-D

Min lilla familj har varit i Trosa ett par dygn på semester. Tja, vädret var ju som gjort för Trosa havsbad. Jag njuter av att veta att dom njuter. Jag behöver inte mer än så. För tillfället.

 

Nu ska jag kasta mig i tunnan en sväng, Göran har dragit ner så att det bara är 30 gr, alltså svalkande, sen ska jag sätta mig och spela Zelda. Jag är nörd. Jag vet. Men det är ju så vansinnigt kul!