Men det är jag nog inte ensam om dessa dagar. Läser i tidningen att det är slut på värmeböljan? Mm, jo, visst, det ska ju faktiskt gå ner till 24 grader i morgon för att sen gå upp till 27-28 i helgen igen. Men det var länge sedan jag slutade tro på vad tidningarna skriver. What so ever! 

Igår blev min Stora Prinsessa 7 år? Vad tusan hände? Hur gammal är jag egentligen? Dagen tillbringades i Mariefred med lunch på filt i det fria, egenvalda presenter i leksaksaffären, fika med glass där alla ville ha alla andras smaker än sina egna. Jag tycker det bara borde finnas 1 smak att välja på för barn. Ja egentligen även för vuxna. Jag orkar 1 kula, men vill egentligen ha 5 olika smaker. Det är faktiskt inte kul, man blir ju liksom lite förtvivlad över allt man missar. 

Jag vet att jag är i varjefall inte så gammal att jag ska lämna mina nära och kära i cancer. DET är jag helt säker på. Författaren till boken som någon person har skickat till mig skriver mycket om hur viktigt det är med positivt tänkande.

Det är det jag försöker ägna mina dagar åt. Positivt tänkande. Vore inte helt fel om jag tog mig i kraken och sysslade med lite meditation och Do In (övningar som används för att stimulera och balansera kroppens energier, kommer ursprungligen fr ett Taoistiskt kloster i Kina, jag tror på det österländska) också. Idag, jajamensan, idag ska jag göra det, och så ska jag ta en promenad. 

MEN nu först av allt ska jag dricka min gröna smoothie, blandade i en näringsdryck med banansmak i den, drickbar eller inte så petar jag i mig den. Enda gången jag var tvungen att hälla ut skiten, var den gången som Göran hade blandat i vitlök i min smoothie. Den var odrickbar  >:o

Under tiden tänker jag sätta mig och lyssna på gårdagens sommarpratare, Prinsessan Anna av Bayern, hon rörde visst upp en del känslor. Det är kul. Jag lyssnade även på Athena Farrokhzad, som även hon rörde runt. Dom verkar vara varandras motpoler, så jag lyssnar på båda.