Igår läste jag på Melanomföreningens hemsida:

"""Fler goda nyheter! En kombination av BRAF- och MEKhämmare ger bättre resultat än endast BRAF-hämmare enligt klinisk studie.

http://dermatologytimes.modernmedicine.com/dermatology-times/news/melanoma-combination-therapy-study-shows-promising-results?page=full"""


Jag går ju på BRAF- hämmade och blev så glad när jag läste detta, det kanske kan vara något som jag kan få. Också. MEN i nästa stund fick jag veta att MEK-hämmaren inte är godkänd i Sverige. Upp som en sol, ner som en pannkaka. Men i morse fick jag ett svar från en onkologsköterska i Skåne, att den nu är godkänd i USA, och kanske eventuellt kommer att bli godkänd i Europa i höst. Där gick jag upp en liten bit igen 

 :-)
Gårdagen, ja förresten dagarna innan också har tagit hårt på mig, tack gode Gud för badtunnan vi investerade i. Den är nu inställd på att den svalkar. Ett dopp i tunnan och jag känner mig som en människa en liten stund. 

Det blev ingen meditation, ingen Do In, däremot så påbörjade vi en promenad kl 22 igår kväll, inga mygg, inga bromsar, MEN hela luften full med flygmyror, men VAFAN! Göran hade en gul t-shirt, den var tydligen populär, dom fullkomligt anföll honom, hela luften full. Vi kom alltså 100 meter sen var det bara att öka takten hem igen. Vi kröp ner i tunnan istället.  

Pratade med sonen i går kväll, en lyckokick. Han har flera spekulanter på sina projekt han har hänger månaden ut på f12. Tänk, bara tänk om han kunde få sälja sin konst. Ingen vore lyckligare än jag. I så fall har han resan till Nepal säkrad ekonomiskt. Det har han väl kanske ändå, han har nu en hel del timmars jobb innestående hos Göran. Ibland har man svårt att hänga med i hans planer, den senaste var att han och hans kompisar skulle låna min bil i helgen, hans kompis som han bodde första tiden hos i Australien är här och hälsar på, och dom skulle åka till en kompis lantställe över helgen. Det var då det, kanske 3 dagar sedan. Nu blev det istället så att dom drar till Barcelona, bilar till Portugal, för att besöka en festival, som jag vet står högt på hans önskelista, den har han pratat om i dryga året. Hej och hå  :-D

Jag tycker han gör helt rätt, ut och res, passa på, man vet aldrig hur morgondagen ser ut. Har jag lärt mig den hårda vägen!

I helgen kommer min älskade syrra med familj. Längtar! På fredag kommer även min Prinsessa Elin, Tom och SmåPrinsessorna. Fullt hus alltså. Inte en sekund för mig att grubbla. Bra. Men det bästa är att alla är självgående, inger kräver att jag ska serva, alla servar alla. 

Nehe, dax att ta tag i dagen, eller kanske ska jag göra som Julia idag?