På denna morgon :-(

Dax för röntgen. Den som ska tala om hur min framtid kommer att se ut. Göran väckte mig 06.30. Eftersom Ida sov hos mig smög jag upp för att inte väcka henne. Satte mig vid köksbordet. Fick en kopp kaffe. Då skruvades tår kranen på för fullt. Skör som kristallglas. På grund av en besvikelse. Telefonen ringde. Kunde inte svara eftersom jag bölade som ett barn som tappat glassen. Tack och lov var Göran hemma och fick torka tårar den halvtimmen innan jag var tvungen att åka. Sitter nu på röntgen och ska tvinga i mig 2 liter vatten. Tillochmed det förbaskade vattnet omvandlas till tårar. Avstängningskranen har gått sönder. Tydligen. Nu måste jag hejda mig, annars kommer någon tro att jag kommit till fel avdelning och fraktar mig till annan avdelning. Fan.

Igår tror jag att jag fick träffa Nickes tvillingsjäl. Steve från Australien.  Hämtade grabbarna vid tåget. Och där står en kopia på min son. Enda skillnaden var att han hade dreadlocks. Så otroligt lika varandra så jag studsande till. Häftigt!

Tillbringade en underbar kväll på verandan med mina närmaste. Minus knoddarna som sov. 

Är nu klar med röntgen. Ska åka och köpa en kopp kaffe och sätta mig på en parkbänk, stänga av mobilen, och där ska jag prata med mig själv. Jag ska upplysa mig om att NU RÄCKER DET med tårar. Spara dom som finns kvar till bättre tillfälle. Basta!