...... Starta bättre än att vakna upp och det ligger en Prinsessa och snusar bredvid i sängen. Det är så varmt att vi sover under varsitt lakan bara. Så hör jag att jag får ett medd i mobilen: 

Nej, faktiskt, en dag kan nog inte starta bättre. Lycka  :-* Tårarna började som vanligt nu för tiden att rinna. Mina Älskade <3

Igår var jag på mitt måndagsbesök. Fick träffa ännu en av dessa underbara sköterskor som arbetar där. Hennes första dag på jobbet efter semestern. Hon visste inte att jag är en grinig jäkel när det gäller att ta blod ifrån, jag berättade inget, vilket innebär att hon sonika sticker in nålen, och tar det hon vill ha. Skickligt! Innan jag gick talade jag om för henne vilka underbara personer dom är som jobbar där. Man SKA tala om, man ska INTE bara tänka!

Vikten ligger stadigt kvar på 58. Bra. Minskningen har tydligen stannat upp, kan bero på att jag har skärpt till mig. Lite. Ibland.

Efter besöket träffade jag Jalle för en fika på stan. Det är alltid energihöjande att träffa  honom. Han får mig verkligen att skratta.

Idag har det blivit en fika på Grassagården med min fina lilla familj. Ärligt, så snodde jag en del energi. Jag behöver det idag. Igår sa jag till sköterskan att mina fötter blivit bättre, det skulle jag gett tusan i att säga. Idag är dom nästan omöjliga att använda  :-(

Nu ska jag sätta mig på min kära veranda, göra armband och titta på ett avsnitt av Killing. Helt ok. 

Nu gör jag armband av turkoser med en äkta pärla i, och ametister med även där en äkta pärla. Om någon vill få för sig att köpa, så lovar jag att alla pengarna går direkt till barncancerfonden, jag tar inte ens betalt för materialet.