Helt otroligt! Jehovas vittnen har hittat ända ut till oss på Prästgår'n? Med min bakgrund och mitt jobb så borde jag ha bett henne visa legitimation. Det gjorde jag inte. Det finns inga som ser så snälla och oskyldiga ut som dessa människor. Jag upplyste henne vänligt om att jag inte är intresserad. Nehe? Du gillar inte oss? Ähhhh. Fel, jag har absolut inget emot er. Alls. Men jag är inte intresserad. Jag anser att religion är tyvärr är av ondo. Hur många krig här i världen beror inte på, just religion. Nej, jag får luta mig mot andra saker. Min kära familj tex. 

Har redan fått beställningar på armband och fotlänkar. Kul! Nu ska här produceras!  

Dagens projekt består av klippning. Endast klippning, i vanliga fall brukar jag färga bort den där färgen som dyker upp på eget bevåg. Det vågar jag inte med gifter i kroppen, herreejösses, det kanske kan sluta hur som helst. Jag är så oerhört tacksam att inte gifterna tagit mitt hår ifrån mig, vilket är en vanlig biverkning, men det ska väl mycket till för att något ska bita på dom lockarna.  :-D Det får räcka så. Idag ska jag bara ha en lugn och skön hemma dag. 

Men det är fruktansvärt vad det luktar brandrök ute. Då tänker man på dom krakarna som måste lämna sina hem pga av branden som härjar. 

Och så är jag orolig för min man, den kraken får inte tröskan att fungera, det börjar bli panik nu. Idag är det en mekaniker här och försöker få skiten att fungera. Tänk om jag ändå vore miljardär, då skulle jag köpa en ny tröska till min man, så han slapp detta mekande varje år innan den eländiga maskinen hoppar igång. Det vore han värd. Han har tur om han går +-0. Det blir ivarjefall aldrig några pengar över till att investera i nya maskiner. Det står i tidningarna att i år, ja, då blir skörden riktigt bra. Jajamensan, det blir den. Det dom inte skriver är att då sjunker priserna på spannmålet. Dom tänker nog inte så långt. Har inte förmåga eller kunskap. Dom är ju bara okunniga journalister  >:o