Finns här. I går ringde MellanPrinsessan, -mormor får jag sova hos dig inatt. Eg hade vi tänkt höra med grannarna om vi skulle ta vår middag på stan, MEN jag kan inte neka något av det bästa jag har att få komma och sova här. Det går liksom bara inte. 

Det är hennes sista sommarlovs vecka, nästa vecka börjar hon på fritids och veckan därefter börjar hon 1 a klass. Det är bara inte klokt! Jag fattar inte var tiden tagit vägen? 

Så tänker jag att då kan hon inte sova här som hon vill. Nästa vecka får jag veta om mina gifter har fungerat, eventuellt, kanske, jag vet helt enkelt inte, om jag då påbörjar ny och annan behandling, då kanske jag blir sjuk av den och kan helt enkelt inte ha min Prinsessa här. Jag måste alltså passa på att njuta av barnet NU. För det är just det jag gör, hon gör mig lycklig, hon håller mig igång, hon ger mig energi. Igår avslutade vi kvällen med ett kvällsdopp i tunnan, bara det, jag skulle inte ha krupit ner i den om inte hon hade föreslagit det, då hade jag istället slöat på min veranda. Det fungerar så bra, jag somnar samtidigt med henne och sover lika länge, så jag får min sömn som min kropp kräver. 

Jag frågade Göran om det var ok att hon kom och sov hos oss igen, hon har sovit här mest hela veckan. Han är helt med på noterna, han avgudar åxå ungen. Tyvärr orkar jag inte ha hennes lillasyster boendes här, hon är ett energiknippe utan dess like och jag vågar inte och orkar inte ta ansvaret för henne. Men oj vad jag skulle önska att jag kunde ha henne också.

Hon har nu ätit frukost, jag ligger fortfarande i sängen, när hon kommer in och säger att mormor, jag sover här inatt också, och du, jag sover här i morgon också. Men jag upplyste henne om att, nja, då tror jag att din mamma och pappa längtar sönder sig efter dig. Hm. Det hade hon inte tänkt på. Ok, då gör vi så här, du skjutsar hem mig idag, så sover jag hemma, sen hämtar du mig i morgon istället. Tror du det blir bra? Jag lovade att fråga hennes föräldrar vad dom tyckte om saken. Då gick hon nöjd till tv'n igen.

Tröskan har äntligen hoppat igång. Så nu är det alltså, Göran och tröskan som gäller. I år igen  :-D 

Jösses, vilken rusch det blev med mina armband, har nu fått beställningar så jag skulle behöva sitta hela dagarna och producera. Kul! Det kommer nog bli en del att skänka till barncancerfonden. Jag har hittat en hel hög med halsband här hemma med äkta pärlor och halvädelstenar, jag klipper sönder dessa och återanvänder. Perfekt. Dom ligger ju ändå bara och skräpar. 

Så är det någon som ligger på sådana smycken som bara ligger och är ivägen, så tar jag tacksamt emot! 

Annars handlar jag stenarna i den där pysselboden i hörnet nere vid ugglans park, vet inte vad den heter, men det är så lätt att förköpta sig hos henne, finns så mycket fint. Dessutom är hon som äger affären så vansinnigt trevlig, så henne vill jag verkligen gynna. Var in en sväng på Panduro i måndags gick ganska snabbt ut därifrån och åkte till "min" affär hemma i Strängnäs istället. Hualigen vilka priser Panduro tar  >:o Inte en chans att jag handlar där.

Jag själv då, tja, livet är väl ganska ok, fötterna djävlas, som vanligt, men annars ska jag inte klaga. Det är nu knappt en vecka kvar tills mitt besök hos doktorn. Min doktor Andreas som ska berätta om vad min röntgen visar. Min doktor Andreas som ska berätta om vad som händer nu. Min doktor Andreas som ska berätta hur min eventuella framtid ser ur. Ärligt talat är jag skitnervös! 

Idag står det tydligen pyssel på förmiddagens schema!