Först och främst! Ni som har ångest för att gå tillbaka till jobbet idag för att semestern är slut. Ha inte det! Oj vad jag gärna skulle byta med er, jag önskar att jag haft semester och fick gå tillbaka till jobbet idag. Men nehej då, här sitter jag i min säng, med min kopp kaffe, (får inte äta något på 2 timmar eftersom jag just intagit mina giftpiller) och väntar på att mina andra piller ska börja sprida ut sig ända ner till mina fötter så jag kan gå upp på någorlunda fungerande fötter. Kanske låter lite mysigt, men mysigheten har gått över vid det här laget. Jag skulle helst vilja att klockan ringde kl 6 och jag fick gå upp och göra mig iordning för att åka till jobbet som jag tycker är så kul, och till mina underbara kollegor. Fan! Hm, känns som att jag vaknat lite ilsken idag? Nog om det.

Snart ska vi åka bort ett drygt dygn, ska bli så underbart att byta tapeter och säng om så bara för ett dygn. Kan inte tala om vart eftersom både Göran och jag älskar överraskningar, och det här ska bli en överraskning för honom. Enda problemet är att han står mitt uppe i skörden, MEN jag har frågat honom flera gånger om han fixar att åka bort i 2 dagar just nu, utan att få ångest, och han svarar JA varje gång. Han har ju sin Calle. Calle fixar dessa 2 dagar åt honom. Det sista som hände innan han kom hem igår kväll vid 22 tiden var att tröskan pajade. Igen. En slang brast och det sprutade olja överallt. Ibland lider jag verkligen med honom, aldrig får det rulla på smärtfritt, aldrig, och det är för att hans maskinpark har x antal för många år på nacken.

Positivt är att han har aldrig haft en så bra skörd som i år, nu är problemet positivt, han vet inte var han ska göra av allt han tröskar. Men som sagt, vad hjälper det när då priserna slår i botten. Djävla yrke han har. Varje år säger han att nu lägger jag av, varje år fortsätter han, bara ett år till. Han kan inte sluta, det är inte bara ett yrke, det är en livsstil. Hur knäckt han än blir gång på gång så älskar han jobbet. 

Igår blev jag bjuden på middag hos min Lilla familj, myyyyys, tog en stor kasse energi med mig hem. Idag börjar mina Prinsessor på dagis och fritids igen. Lovis längtade, Ida ville INTE, och på måndag börjar Ida skolan. Måste nog åka och inhandla lite bra att ha prylar inför skolstarten med henne. Vad det nu kan vara, kanske söta suddigum, häftiga pennor mm. Hon har nog koll på vad hon vill ha. Ida, jag och Elin avslutade sista kvällen innan vardagen med att åka och köpa slagstaglass och sitta i ugglans park och njuta av den. 

Jag vet ju liksom inte hur mitt liv kommer att se ut efter torsdag. Men om det fortsätter som just nu så har jag ivarjefall möjlighet att hämta henne tidigt från fritids dom dagarna som är långa dagar. Då går vi till bibblan och fikar, ligger i varsin saccosäck och läser. Bibblan idag är inte vad bibblan var när jag var liten, idag är bibblan ett kanonhäftigt ställe där barnen är välkomna och har en alldeles egen hörna, där dom tillochmed får låta. 

Igår skickade jag iväg ett gäng armband, snart kommer summan på min "fond" att öka! Jag är så glad att jag har hittat på ngt kul att göra på dagarna  :-D