Jag är så lycklig, jag är så lycklig, jag är så lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, jag är så..............

Jag svarar på behandlingen  :-D :-D :-D :-D DOM FÖRBASKADE PILLERNA GÖR NYTTA PÅ MIG. Jag tar så gärna varenda biverkning, jag kan tänka mig att ta några till, bara behandlingen fungerar.

Röntgen visade att vissa tumörer i lungorna har minskat, vissa står still, OCH vissa har tillochmed försvunnit. Tumören som jag har i armhålan har minskat från 1,5 cm till 1 cm. HELT OTROLIGT!!!! Jag har just nu en adrenalinkick som gör att jag trippar runt på tårna, inte av värk utan av lycka! 

Jag vet att jag kommer aldrig att bli frisk, jag kan inte bli frisk, men jag kan skjuta fan framför mig, eventuellt tillochmed med väldigt länge.

Min idol doktor Andreas vill att jag fortsätter med just denna behandling, tills vidare,  eftersom jag svarar på den, det kommer att komma en dag när mina metastaser upptäcker att vi lurar dem, och då kommer jag att bli immun mot den här behandlingen.

Så från och med nu ska vi börja göra kortare intervaller mellan röntgen och undersökningarna för att snabbt upptäcka när behandlingen inte fungerar längre.

När den dagen kommer så kommer han att sätta in immunterapibehandling. 

Doktor Andreas och så klok och förståndig och förklarar allt på ett sätt som är lätt att begripa för oss som inget fattar. Men jag tror att han uppskattar att jag är påläst, har massor av frågor om allt från behandlingar som inte kommit till Europa än, och att jag är engagerad. Till Tusen!

Han är dessutom så nöjd med att min viktnedgång har stabiliserat sig. 

Barend och Liana har åkt hem, det har varit underbart att ha dom här, dom gjorde en lång bilresa bara för att få en heldag med oss.  

Nu ska jag bara sitta på min veranda och njuta av min lyckostinna kropp. Göra några armband, ligger efter där pga kryssning och besök. Nu är det dax att starta tillverkningen igen. Beställningar väntar!

Mår så bra! Är så lycklig!