I helgen hade vi hela tjocka familjen här, syrran med familj var utvisade hemifrån för Ellen skulle ha poolparty, så dom tog sin tillflykt hit! Elin och Lovis var också på plats medan pappa Tom och Ida rasade in sent, ivarjefall den ena trött som ett vrak. Även Elin har åkt dit på att göra armband, och ta in beställningar åt mig   

Trevligt dygn som vanligt, full bulle kanelbulle, och som vanligt blir det så tyst och skönt när dom alla åkt och jag  bli själv. Älskar båda varianterna i lagom dos! Till alla er som beställt armband, dom kommer, så fort jag bara hinner, hade väl aldrig anat denna rusning. 

Igår var jag förbi mina kära kollegor och hämtade in lite kramar. Gott! Fick en stor påse med halsband av Agneta, TACK snälla du! Sen var jag till onkologen och hämtade mina piller, tog prover och vägdes in. Jag har fastnat på samma vikt nu. Bra!

Idag var besöket hos min psykolog inbokat. Alltid bra. Hon säger till mig så bra saker. Tex att jag ska pyssla med det jag tycker om, umgås med dom jag vill umgås med, undvika energitjuvar, ja, helt enkelt njuta av livet, mm. Hon funderade mycket på hur det går till när jag har huset fullt av folk. Servar jag dom alla, eller servar dom mig? Mycket förståndig kvinna. 

På väg till Eskilstuna fick jag samtal från Bästa Jalle. Han har fått nytt jobb, ett jobb han verkligen ville ha, ett jobb som jag visste att han skulle få, fast han själv inte visste det. Jag var helt enkelt övertygad. Jag kan bara säga Grattis Henrik  :-D som blir hans nya chef. Vi andra i säk gruppen kommer att missta en otroligt bra och kompetent kollega. En stor förlust  :'( för oss.

När jag kom hem tog jag en timmes promenad, sen kröp jag ner i tunnan för 30 minuters massage. Så på verandan sitter nu en pånyttfödd väldigt nöjd kvinna.

Tror dessutom att min son kommer hem hit idag  :-D