Jag har RUT hemma hos mig just nu. Känns väldigt konstigt. Ovanligt och lite obekvämt. MEN Jag tänker vänja mig med RUT.  :-[

RUT städar medan jag sitter på verandan. Idag gör RUT den storstädning som så väl behövs, den där som man för det mesta skippar för den syns inte. Själv så kör jag mest med livsuppehållande städning numera. Det där som syns. När RUT har gjort en stora jobbiga biten, då kommer hon att komma hit och upprätthålla den, då och då. 

Tack gode Gud för RUT :-D

Idag har annars varit en STOR dag, kanske störst för mig. Jag har varit den som varit med Ida på sin första dag i skolan. Efter det lyxade vi till det genom att köpa nya gympadojor och gummistövlar. Hon var överlycklig att det regnade så hon fick använda stövlarna, dom var ju så vansinnigt snygga.

Nu måste jag sätta fart och producera, armband, han blivit ombedd att ha en visning i morgon kväll. Kul!

Annars har jag ont i halsen och skallen känns lite för liten. Förkylning på G? Det har jag ingen lust med. Så jag tror jag skiter i den!