Jullan och jag jag ligger fortfarande i sängen och myser. Något av det bästa som finns är att ha en spinnande katt som vräkt ut sig i sängen. Det gör inget att hon just kommit in från regnet  :-\  

Det här med mina armband blev en succé som jag aldrig hade väntat mig. Har nu samlat in över 2000 kr till barncancerfonden och mer är på väg in. Jag hade satt som mål 2000 och den summan har jag nu spräckt redan. Det är så vansinnigt roligt att jag får inget annat gjort snart. Har så många beställningar som jag inte hunnit med än och igår hade jag blivit ombedd av ett gäng tjejer som samlats i bygdegården att komma dit och visa mina armband som jag hade klara, dom köpte hälften av dom jag hade med mig och gjorde massor av nya beställningar. 

Lillknodden kom hem i förrgår, igår satt vi på verandan och pratade, då åkte han också dit exakt som syrran sin på att göra armband. Han gjorde dessutom ett halsband till sig själv, supersnyggt. På dagen hade vi varit in till SKAPA och inhandlat nya varor. Hon är så otroligt trevlig så man blir kvar i affären hur länge som helst. Hon och Nicke är dessutom båda duktiga på stenarnas egenskaper, så dom fann varandra direkt. 

Nu gäller det att njuta av Prinsen så mycket det bara går. Efter mitt underbara besked från min idol Dr Andreas kan han nu åka iväg utan att vara orolig för mig. Så i slutet av september flyger han till Katmandu där han möter upp sin söta lilla Lara för att därifrån flyga vidare till någonstans, vet ej vart i Nepal. Dom har då några dagar på sig att leta upp ett ok boende för 3 månader framåt då hon ska arbeta på stadens sjukhus, han blir hemma man och får nog vara bollplank för henne när hon kommer hem från jobbet eftersom hon ska jobba på barnsjukhus som läkare i praktik. Kan nog vara så där lagom tufft. Sen ska dom luffa runt en sväng. 

Detta innebär att jag vet inte när jag kommer att få se min älskade unge igen. Risken är att han direkt drar vidare till Australien efter Nepal. Det här innebär att jag nu får fortsätta se till att vinna rond efter rond mot min motståndare. Dessa ronder är något jag tänker vinna. Varje gång. Jag kan ju inte ha en son som ska behöva oroa sig för mamman sin, när han befinner sig på andra sidan jordklotet.

Idag får jag besök av min gulliga lilla favoritkusin Cicci, dessutom kommer en av mina äldsta goaste vänner, även det en Cicci förbi och hälsar på. Har alltså en härlig dag framför mig!

Snart dax att börja ta tag i dagen, när som helst kommer det en lastbil och lämnar av ett par kartonger med näringsdrycker till mig. Tänk vad landstinget gör för mig bara för att jag ska hålla vikten  :-D