Helt otroligt  :-D 4.500:- har jag dragit in till barncancerfonden. Mitt mål var 2.000:- och mer är på väg in. Lycka. Känns så fantastiskt bra! 

TACK alla ni som köpt mina armband! Lägger in några flera bilder, på nya varianter.

Annars mår jag som vanligt, ganska ok, ska inte klaga. 

Men nu har jag en upplevelse och en utmaning framför mig. Lördag morgon 07.10 åker jag, Ida och Elin till Vimmerby, Astrid Lindgrens värld. Vi tar tåget i år. Orkar inte köra bilen i så många timmar och tåget går ända fram till stället vi ska till. 2 dagar i "världen" och 1 natt i campingstuga. Det blir nog bra med det. Ida får alltid en resa dit i födelsedagspresent av mig, och nu är det dax.

Tyvärr har jag fått någon djäkla infektion med halsont som jag med alla medel försöker bli av med. Hemma hos lilla familjen ligger Ida sjuk med feber och halsont. Vik hädan baciller!

Igår kväll satt jag på min kära veranda, och jag kan säga att det kan bannemig inte finnas många möss kvar på hela Aspö. Var tvungen att ställa en stol för nätdörren för att min duktiga Julia kom under den tiden hem med 5 st möss som hon ville in och visa mig. När hon inte fick komma in åt hon upp dom en efter en och lämnade maginnehållet som en present på trappsteget utanför. 

Min goa svägerska Ingalill kom förbi med en bukett gladioluser  som jag ställt på bordet på verandan så jag kan njuta av dom, eftersom det är där jag tillbringar min mesta tid. 

 

Gröna glaspärlor, gröna stenar som jag inte minns namnet på och en sötvattenspärla.

 

Hematit stenar, 2 st turkoser och en silver Buddha.

 

Svarta glaspärlor med 1 bergkristall.