Börjar med gårdagen. Då gick jag nog ca 3 kg på en dag. Skjutsade sonen till Stockholm för att han skulle hämta hem sina tryck från F12. F12 ligger MITT inne i Stockholm. Exakt där jag HATAR att köra bil. Jag var sjöblöt av svett. Nicke kan Stockholm på alla sina fingrar, MEN inte via bil. Han kan inte vilken fil man ska välja var. Dessutom hade ungen mage att kalla mig för hare för att jag bli livrädd när jag sitter vid ratten i den stan, alla blir ju så arga när man gör fel, tutar och skriker åt mig. Jag INTE tycka om. När vi fått in tavlorna i bilen körde vi till hans gata på Söder och parkerade bilen. Sen hade vi en underbar dag. Väl hemma på landet igen var jag så trött att jag nästan kröp från bilen in till sängen.

Till dagen idag. Klockan 10 i morse kom Kenta och hälsade på, jag har träffat honom 1 gång sedan han flyttade till LA för 35 år sedan. Det var en helt underbar förmiddag. Och som jag misstänkte hade han och sonen mycket gemensamt att diskutera. Båda två är pratmaskiner (ett ord som Idas mamma kallar Ida för, kan ha något med Alrikssons genen att göra) så jag kunde sitta, lyssna, njuta och inflika. 

Nu ligger jag i sängen och klockan är 19.36. Har Ida bredvid mig, jag har ställt klockan på 05, så jag hinner få igång kroppen innan det är dax att väcka Ida kl 06. Uppenbarligen har Julia tänk sig en sväng till Vimmerby med oss imorgon. Hon har krupit ner och lagt sig i resväskan. Det går inte, jag valde djurfri vagn.  

Natti efter en sån där bra dag då energibehållaren fylls på!