Känns idag i hela kroppen. Skönt. Tja, förutom tossingarna då. Igår hade jag en dag då jag var full av energi. Kanske pga att jag startade morgonen genom att genomföra en sak som kom med ett meddelande på morgonen

"Minst en gång om dagen ska du ta av dig skor och strumpor. Promenera runt vår gård barfota. Ta gärna med någon. Detta får dig att öka dina elektroner i kroppen. Detta hjälper dig och din kropp att fungera bättre. Vi är elektroniska varelser, och vi mår bra av negativ laddning. Detta hjälper kroppen att självläka. Lita på modern till oss alla, hon vet vad som är bäst för oss!" 

Jag gjorde detta, det var så skönt i fötterna efteråt, gick både på grus och gräsmatta, fick igång blodcirkulationen i fötterna. Blev dessutom laddad med energi  ;-) Trams? Kanske. Upp till var och en att tro. Jag trodde och det fungerade! 

Sen arbetade jag i trädgården hela dagen, har inte haft varken ork eller lust tidigare. Nu djäklar är det snyggt igen. 

Avslutade min arbetsdag med en halvtimmes massage i tunnan i mörkret. Sååå njutsamt  :-D Sen satte jag mig på min veranda, pysslade med armband och lyssnade på någon av dessa partiledardebatten. Blev jag klokare? NEJ. Ingen har något att komma med, eller alla har något att erbjuda. Sen vet man ju av erfarenhet att det mesta dom lovar är ren lögn och kommer aldrig att hända  >:o

Nu sitter jag ff i sängen med en kopp av mitt bark the. Är godare än vad det ser ut!  

Idag ska jag hämta min Pidi på fritids, ska åka med henne till SKAPA, jag har lite jag behöver fylla på och så har jag lovat Ida en till egen ask att fylla med pärlor. Hon vet redan vilka pärlor som hon får använda mycket av och vilka som är stenar och kostar x antal gånger mer än pärlorna. Är nu uppe i 5.750:- till barncancerfonden. Mer pengar är på väg in, flera armband beställda. 

Detta kommer att bli en bra dag!