Jag kan bara säga, Tack för att vi fick låna kidsen ett par timmar i lördags kväll. En sån fröjd. Nästan så att ni inte skulle behöva "barnvakt" Ida 7år tar alldeles själv galant hand om sin 3 åriga lillasyster. Hon pysslar med henne så man när tårögd. När vi hade ätit så var det lördagsmys. Ida hämtade deras godis, Lovis fick 4 st godisar i sin burk. Sen kröp dom ihop under en filt tillsammans och tittade på julkalendern. Efter det så ville lillskrutt att både jag och syrran skulle natta henne, så vi kröp ner i sängen alla 3, 2 minuter senare sov hon. Ida, Göran och jag fortsatte med lördagsmyset. Rätt som det var stod både mamma och pappa i hallen. Redan? Vi hade ju just kommit, tyckte vi :-)  

Jag skrev tidigare att jag skulle ringa Folksam, men att jag inte hade några som helst förhoppningar. Jag pratade med en mycket trevlig kvinna. Hon skulle grotta lite i mitt liv. Hon ringde tillbaka 1 dag senare och sa att jag hade ivarjefall rätt till en engångssumma, vet inte vilken, om jag skulle vara sjukskriven i ett år. Hon sa till mig på skarpen att hålla reda på det så att jag inte skulle missa det. Ibland blir man förvånad!

På fredagen ringde kuratorn som jag har bett om att få en tid till, varför vet jag eg inte, bara för att prata, få lite info om olika saker, typ rehabiliteringar man kan söka osv. Kände bara att jag ville träffa henne. Hon finns ju där för att hjälpa, varför då inte ta den hjälpen? Så började hon fråga hur mitt liv omkring mig ser ut. Min familj och om jag har hjälp och stöd ifrån dom, ja då var det dax att börja gråta igen. Jag har ju bästa familjen, jag har ju bästa stödet omkring mig, bästa vännerna. När jag inser det, då blir jag ju så glad, och vad gör jag då? Jo börjar gråta. Ibland känner jag mig mer än lovligt knäpp. Hon är även psykolog så hon är nog van med värre knäppisar än jag :-) Vi bokade ivarjefall in en tid för att träffas på riktigt.

Igår hade vi födelsedagsmiddag för Göran. Igen. Känns ganska bra att dela upp middagarna så det blir hanterligt för mig.

Nu ska jag kliva upp, sen ska jag ta bussen till stan. Jag har lånat ut bilen till Elin. I stan ska jag shoppa loss på SKAPA. Jag har fått en ny idé!