Vaknade upp med dryga 39 i feber. Huvudet håller på att sprängas och lederna har jag ingen som helst användning av, dom går inte att använda.  >:o

Nu kommer dilemmat. OM jag har över 38.5 i feber ska jag omedelbart in till lasarettet. MEN jag vägrar, fullkomligt vägrar att åka in till akuten för att sitta där i 8 timmar och sen ändå inte få ngn hjälp. Jag antar att anledningen till att jag ska dit är för att dom ska se om det är, virus, bakterier eller om det beror på medicinen. Medicinen kan vi ta bort, det här har inget med mitt gift att göra. Risken är bara att dom bryter behandlingen, och det vill jag INTE.

Jag avvaktar. Avvaktar och ser vad det blir av detta. Tyvärr får man ju inte tag på onkologen på helgen. Akuten, det sorgliga kapitlet, kan inte och vet inte hur/vad dom ska göra med mig. Nej, jag utsätter mig inte för dom, en gång till. 

I torsdags gjorde jag ngt riktigt idiotiskt. Jag har ju en tendens att göra det ibland. Jag överskattar min egenförmåga.

Jag hämtade Ida på fritids. Vi fikade på bibblan, sen gick vi till SKAPA affären. Hon fick en egen låda med en massa småfack som hon fick fylla på med pärlor. Men, jag fattar bara inte. Den ungen har öga för fina ädelstenar, och hon vet så väl av ngn underlig anledning vilka som tillhör den kategorin. Så hon fyller inte bara på sin låda hur som, utan frågar för varje sten/pärla om hon får ta en sådan.

Nåväl, jag hade lovat Elin att låna min bil på fredagen, såg att det skulle gå en buss till Aspö som skulle passa mig perfekt. När jag klev av bestämde jag mig för att gå barfota hem. Dumskalle är ett ord som passar in på mig där och då. När jag hade staplat mig halva vägen hem, stannade en bil och bad -snälla du, låt mig få skjutsa hem dig. SNÄLLA du! Jag tackade ja! Det var ett smart beslut. Dagen efter kunde jag inte använda fötterna. 

Igår kom Lilla familjen från Ulfhäll hit :-* Alltid lika underbart. Jag kände mig inte det minsta lilla sjuk då? Vi tillbringade kvällen på verandan när barnen slocknat och gjorde armband. Men istället för att åka ut i skogen med tjejerna idag, så blev det tidig hemresa för dom istället. Hatar! 

Ännu en bild på sonen som uppenbarligen gör vad han vill med kroppen  =-O

Nu ska jag sova. Igen!