Igår när jag vaknade hade jag 38 i feber. Men jag hade fått tid på onkologen för att ta lite prover. Åkte in till 11.30. Min Marie tappade mig på blod, hon såg ett armband jag hade på mig, och blev helt såld. Åhhhhh, vad fint. Då berättade jag för henne vad jag pysslar med på dagarna? Av en slump hade jag ett antal armband med mig i väskan, hon fick välja ut det hon ville ha ha, som present, bara för hon är så underbar människa. Så gjorde man då en person glad denna dag! 

Under tiden jag väntade på provsvar åkte jag ner till bibblan i Etuna och hitta några böcker om smyckestillverkning som jag lånade. Men nu har jag fått så många beställningar som väntar så det får nog vänta med läsning om nya varianter. På tisdag ska jag och hälsa på "sytanterna" som har möte 1 gång i veckan. Då kan det ev bli flera beställningar. Så nu gäller det att jobba på. 

Tillbaka till onkologen. Mina prover var bra, visade på virus. En sak som jag tydligen har missat är att när jag får feber ska jag upphöra med min behandling. Upphöra med min behandling är INTE vad jag vill. Det betyder att jag alltså INTE har feber idag. Om jag ger fan i att kolla, ja, då kör jag ju skallen i sanden och vet ingenting. Bra variant. Alltså tar jag mina piller idag!

Lånade ut bilen till min största Prinsessa idag. Ibland är dom i behov av 2 bilar för att få ihop logistiken. Mitt måtto är att kan jag hjälpa till, ja, då hjälper jag alltid till! ALLTID!

Så återigen tog jag bussen hem till Aspö, denna gång utan en massa krångel. Dessutom bad jag Göran hämta mig så jag slapp gå hem. 

Avslutade kvällen med en kurs i Hjärta och Lungräddning på Aspögården. Så nu kan jag det också. Eftersom vi har en hjärtstartare där också så gick vi även igenom hur den fungerar. 

När jag kom hem var jag skapligt trött, satte mig på verandan, tände en massa ljus, satte på infravärmen, lindade in mig i en filt, satte på en film på paddan och skapade ett par armband. Skön avslutning på en bra dag!