I morgon skjutsar jag sonen till Stockholm där han tillbringar sista dygnen innan Katmandu. Känns tungt. Ibland får jag en spark i magen som ger mig ångest, tänk om det är sist gången jag ser honom. Såklart INTE! Då försöker jag vända på tanken, det här ger mig ju en anledning att åka till Australien 2015 för att hälsa på. För troligen finns han där då någonstans. 

Igår var jag riktigt förkyld, febern låg på 37,4  alltså tyckte jag inte att jag hade feber. För har jag feber måste jag avbryta min behandling. Jag tycker att man kan kalla det för lite förhöjd kroppstemperatur. Ja, så får det bli. 

Idag är jag feberfri. Igen.

I förrgår blev jag inbjuden till  Aspö "sytanters" möte för att visa mina armband jag har för tillfället. Jag sålde 10 stycken :-D Alltså 1.000:- till barncancerfonden. När dom har satt in pengarna är jag uppe i över 8.000:- Satan i gatan, hade väl aldrig i min vildaste fantasi trott att det skulle gå så här bra.

Jag har tänkt om, det där med mikrolån har jag lagt på hyllan. Det är säkert både på gott och ont men känns ganska ont med tanke på vilken ränta dessa fattiga människor får betala för lånen. Nej. Blir inget av med det! Jag fortsätter med barncancerfonden. Det känns som ett säker kort. Jag ändrar mitt mål till 10.000:- sen får jag se om jag hittar något annat bra att skänka pengar till, där pengarna går dit dom ska och inte hamnar i någons icke behövande ficka. Kanske. Eller så fortsätter jag som tidigare. Ambivalent. 

Igår hämtade Nicke och jag Ida på fritids, hans sista chans att umgås med henne, hans Gud dotter innan avfärd. Det blev lite lek, lite shopping på bästa affären SKAPA, en fika på Solberga och så var vi med och hämtade världens gladaste lilltroll på dagis. 

På kvällen satt jag på min kära veranda och skapade beställda armband. Nicke packade, inte så lätt att packa för ca 1 1/2 år framgår, och dessutom för årets alla årstider i en ryggsäck. 

Snart måste jag dra mig upp ur sängen. RUT kommer idag och fortsätter med sin storstädning av ett hem som inte är i behov av allt damm som samlats på väggar, lister, mm, mm. Även fönstrena får sig en duvning. När huset sedan är genomgått så fortsätter hon komma var 14 dag. Hon är en riktigt klippa!