Igår var en riktigt vidrig dag! Vaknade av att Nicke ringde på morgonen och svararar NEJ när jag sjunger godmorgon!

Under natten hade han fått ett sms från AirFrance att hans flyg måndag morgon till Paris är inställt. Thats it. No more. Ingen ny flygtid, inget telefonnummer att kontakta, INGENTING mer.

Han satt med en mobil som fungerade ibland, ibland inte, det går ivarjefall fall inte att ringa andra än familj och vänner på den. Vilket innebar att jag lovade att hjälpa honom. Jag hjälpte honom i 5 timmar, genom att leta telenummer i både Sverige och Frankrike att ringa. INGEN svarade någonstans. På www.flygstolen.se 's hemsida finns inte mycket att finna. Inte mer än att om det blir inställningar, ändrade tider och så vidare som man inte godtar måste man OMEDELBART kontakta flygstolen. 

OCH HUR I HELVETE GÖR MAN DET NÄR DOM HAR STÄNGT PÅ HELGERNA??? Ett krav man kanske skulle kunna motställa i det läget är väl att dom då åtminstone har öppet eller en jourtelefon. 

Jag var så fruktansvärt ilsken igår, hur jag än bar mig åt så lyckades jag inte komma  någonstans. Det gick bara inte. Jag ringde på 2 telefoner samtidigt för att vara än mer effektiv. Icke. 

Efter 4 timmar var det bara att inse att jag måste ge mig? JAG Kommer ingenstans, JAG måste ge mig. JAG har aldrig varit med om det. 

Efter 4 timmar tittade jag på SAS hemsida och såg att det skulle gå ett flyg till Paris på söndagen, ett dygn tidigare än det ordinarie, MEN eftersom han ska vidare till Bombay för byte till Katmandu så fanns det inga alternativ. 

Just nu borde han alltså sitta på ett flyg till Paris, som inte har ngt med AirFrance att göra (kollade extra) men det värsta just nu är att sträckan Bombay-Katmandu också körs med AirFrance. OMG :-( :-( :-(

Om någon har ett bra förslag eller tips på hur fn man går tillväga i situationer som denna så mottager jag dessa tacksamt! 

Nu ska jag sätta mig i lugn och ro och googla och försöka ringa igen. Vart vet jag inte.

Dessutom skulle vi kl 18 ha skördefest för alla som samarbetar i jordbruket hos oss. 

Kan väl utan att överdriva säga att det var en hysterisk dag igår. När klockan var 22 började mina ögon klippa svårt. Gästerna gick hem i skaplig tid, annars hade jag varit tvungen att avvika för att krypa ner i sängen.

HerreGud vilken fruktansvärd dag  >:o