Intensiv helg. Kanske lite för intensiv, för nu ligger jag i sängen med en kopp the, trött som ett vrak, fryser och har ont i halsen. 

Medicinsk yoga, tja, vad ska jag säga, sådär, om jag håller mig neutral. Jag ger det en chans till. 

Fredag, pub på Aspögården, våran grupp var ansvarig denna gång. Jag gick upp på dagen och förberedde med att ställa fram glas i baren, mm och göra iordning borden, ställa fram tallrikar osv.

Tjejerna på Skarpan fixade maten denna gång. TACK för det tjejer! Annars hade nog jag fått fixa någon slags mat för 40 personer. Inte ens disken behövde jag ta hand om. 

Jag sålde armband, hallelulja vad armband jag sålde, och fick en hel hög med nya beställningar. 

Fick förfrågan om jag vill vara med på Skörde och hantverksmässa den 18 oktober, vid Aspö Handel. Självklart! Låter vansinnigt kul. Maud som ska vara med och sälja inlagda grönsaker, torkade svampar mm, mm frågade om hon fick skänka sin förtjänst till min fond hos barncancerfonden. OM hon får  :-D jag blir ju överlycklig! Underbara, snälla, fina Maud! Men oj, vad armband jag måste producera nu, måste ju ha en massa klara att visa upp, så fr.o.m nu kan jag inte sälja bort dom jag har, utan nyproducera till den som vill köpa.

Så kom då dagen idag. Vi åkte upp till Stockholm för att äta middag på fd grannen Gunnars restaurang vid Stureplan. Han är restaurangchef. Jammi, vilken mat! Väl hemma gick vi till grannarna som var med till Stockholm för att ta ett glas vin, eller som jag, ett glas vanilj Loka. 

Så nu har jag alltså ramlat i säng, när mitt the är uppdrucket kommer jag att falla i koma. Sen ska jag sova, när jag vaknar ska jag vända mig om och sova ännu mer, och ännu mer.

Natti  ;-)