Var tar min tid vägen? Jag fattar bara inte? Den som tror att jag som går hemma och är sjukskriven har all tid i världen tror väldigt fel!  Visserligen går allting kanske inte i samma tempo som för ett halvår sedan. 

Idag är det återigen dax för mitt besök på onkologen. Utdelning av nya giftpiller, blodtappning och vägning. Jag mår ganska bra, förutom dom vanliga biverkningarna.

Idag måste jag be om att få tid till doktor Andreas för att få besked om vad min röntgen som jag gör nästa vecka säger. Jag vet iof att han kommer att säga att det ser bra ut, dina tumörer har minskat ännu mer, inga nya har tillkommit, så vi fortsätter med din behandling. Din behandling fungerar otroligt bra! 

När jag ändå är i Eskilstuna måste jag passa på att handla ett par flaskor vanilj, så jag kan göra mina egna vaniljlatte. Mums

På fredag ska jag träffa tjejen som är ordförande i Melanomföreningen. Ska bli spännande. Hoppas att jag kan vara till hjälp med någon uppgift i föreningen. 

Den 18 oktober ska jag vara med på Skörde och Hantverksmarknad som går av stapeln vid Aspö Handel. Då dj......ar ska det samlas in ännu mera pengar till barncancerfonden. Hoppas jag  :-D

Igår em hade jag min underbara lilla familj här, då njuter jag av fulla drag. Dom gick loss i trädgården, som är så vacker så man tappar andan just nu. (Möjligen INTE den delen av trädgården som maken har grävt upp). Stege för att ta ner bästa äpplena behövs inte när man har små barn.