Vaknade 06 alldeles av mig själv. Skyller på att jag ville vara en av dom första som grattade världens absolut bästa chef som befinner sig på annan ort för att fira sin 60 års dag. Ha en underbar dag chefen! Det är du värd :-D

Sen drar jag till Enköping för att äta lunch med ordföranden i Melanomföreningen. (melanomforeningen.se). Ska bli både kul och intressant, det kommer nog att mera likna en utfrågning, för jag har massor av frågor att ställa till Ingela. Hon ligger ju en bit före mig i sjukdom och behandling. Blir bra att träffa och äta tillsammans, för igår åt jag ingenting. Alls. Det bara blev så. Glömde helt enkelt bort att äta :-[

Var på som sagt på droppin fika på Idas skola igår. Hon visade allt hon gjort i skolan. Hon läser nu som hon aldrig gjort annat. Gullinge :-* Hon är dessutom helt nöjd med att mormor är med när hennes mor/ far inte har möjlighet. Då. Blir man stolt och lycklig! 

Igår kväll hoppade våra goa, nya vänner T&T in på en fika. Dom flyttar ner till Schweiz en sväng. Inte tycka om. Jag vill ha dom HÄR. Jag är en person som inte är så lätt att komma in på livet. Släpper endast in ett fåtal personer. Men både T&T fick omgående varsin plats i mitt hjärta. Men vi kommer snart och hälsar på! Jag kommer dessutom att vakta erat hus som en blodhund. Jag ställer mig och vinkar vid en av kamerorna så blir det nästan som att skypa 8-)

Nu börjar mina fötter domna bort så att jag kan kliva upp ur sängen och sätta igång med dagens bestyr. Full rulle, kanelbulle! Not. 

Lite nya armband från igår kväll!

Har nu sålt för 10.550:- Satan i gatan vad kul!