Jag har alltid sagt att mår barnen bra, ja då mår jag bra!

Alltså mår jag skit nu. Pokhara Nepal är underbart. Om man är frisk. Nicke är inte frisk. Han har fått steptokoker i ett öga. Farligt. Ser förfärlig ut. Läkaren sa tydligen till honom och Lara att han skulle låta bli att äta chili och vitlök så skulle det nog ordna sig. Lara är en tuff brud och snart färdig läkare, alltså vet hon vad hon pratar om. Hon kontaktade sin far i Australien med bilder på Nicke, han är läkare och kontaktade SOS i Australien med bilder. Dom ville skicka iväg Nicke till Katmandu och ett annat sjukhus. Han är försäkrad via Lara under resan. Efter att Lara använt sig av sina röstresurser och hotat med att bränna ner sjukhuset fick han tydligen den medicin han behövde, så än så länge är han kvar i Pohhara.

Nu har han dessutom fått en infektion i ena benet, ingen hejd på eländet för tillfället. :'(

Han berättar inte så mycket för mig, utan förminskar sitt eget och vänder på saken och frågar istället om mig och min röntgen, när svaret kommer mm. 

Helvete! Hoppas allt kommer att gå bra och hans mediciner fungerar så han inte behöver flyga till Katmandu. Dom behöver nu få njuta av allt det vackra och fina och av varandra istället. 

Röntgen igår gick smidigt, det svåra är att tvinga i sig 2 liter vatten innan bara. Jag räknar kallt med att röntgenbilderna är ännu bättre än förra gången. Mm. Gick sen en kort sväng på stan, tömde Eskilstuna på reasmycken och secondhandaffärerna på sina. 

I morgon ska ivarjefall jag och syrran ut och hämta svamp i skogen, många säger att det inte fins någon? Då underbar jag vart tusan dom letar? Det finns massor!

Idag blev det lunch med bästa X svägerskan Ylva. Sopplunch på kyrkan! Ylva är en av mina goaste vänner och hon gör mig alltid så glad. Det är nu 20 är sedan hon gick från svägerska till X svägerska. Men vi har aldrig släppt kontakten, och kommer aldrig att göra  :-*

Sitter nu och väntar på svar från Lara om hur min son eg mår. Hoppas på positivt svar.