Förklaringen är att Idas kusin Ellens pappa dog när Ellen var 10 månader. I leukemi. Syrrans kommentar om att han gillar ballonger är att när Niklas var ca 5 år och hade fått en ballong så tappade han den och den for upp i himmelen. Vi förklarade för honom att det var nog Micke som ville ha en ballong. Det tyckte Niklas var ok, han kunde få den, vi köpte en ny ballong till Niklas. Efter ett tag tappade han den också, då fick det vara nog, Niklas vände sig mot himmelen och ropade - Nej Micke, nu får du inga flera ballonger! Kanske borde ha köpt en ballong på marknaden och släppt upp till Micke, det var längesen nu han fick en ballong :-D

Snart är det dax att åka till onkologen igen, hämta nya piller, ta prover och vägas in. Måste försöka få ur Marie lite mer vad hon menade när hon ringde. Det går ju bara inte att sluta grubbla. Det är något jag är bra på. Att grubbla. Tyvärr är jag också bra på att oroa mig. Man kan hyra in mig som oroare om man behöver.

Helgen är över, har som vanligt varit trevligt med huset fullt med folk, och som vanligt skönt när alla åkt hem ;-) tillochmed Göran var med till marknaden/tivolit, tror det var småtjejernas förtjänst, annars skippar han gärna Strängnäs just den dagen.  

Igår satt jag hela dagen och gjorde armband, nu på lördag 18 (tror det var mellan 12-16) är det ju Skörde och hantverksmarknad vid Aspö handel och jag har ju blivit tillfrågad att vara med och sälja armband. Det vill jag. Ska bli jättekul! Kom dit och bidra till barncancerfonden vetja!

I morgon ska syrran, jag och pappa ut i skogen en sväng igen. Hämta svamp! Jag älskar att hämta svamp, men jag hatar att ta reda på den när jag kommer hem. Därför brukar jag ge bort det mesta. 

Favoritbonusmorfar och LillSessan pusslar