Idag skulle jag, syrran och våran pappa ut i skogen och hämta svamp. Av det blev nada.

Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk, mer ont i kroppen än vanligt, tog febern och jaha, 38 grader. 

Avbokade RUT som skulle komma idag, vill bara vara ensam hemma och ligga i sängen.

Vill inte  :-(

Men det är också en turdag. Jag har haft direktkontakt med sonen i Nepal på morgonen. Han är på bättringsvägen. Det är så härligt att "prata" med honom i telefonen utan att prata. Teknikens under.  :-* Varje gång jag går upp för trappen slänger jag en tanke till sonen. Där hänger en av hans utstälningstavlor som han gav till mig istället för att sälja 

Nåväl, bara att göra det bästa av dagen. Sova. Se på film. Göra armband.

Var hos Marie igår, hon hade menat något speciellt. Det var jag som var inbillningssjuk. Bra. Har gått ner ännu mer i vikt. Skärpning Marie  :-[