Skörde och hantverksmarknaden vid Aspö Handel. 12.00-16-00

Ska bli kul, hoppas jag får sälja! 

Jag har min MellanPrinsessa här, fick ett samtal igår, - mormor, får jag sova hos er inatt. Vad svarar man? Finns bara ett svar. Självklart! Så på Prästgår'n hade vi en underbar fredagsmys kväll igår. Hon lyser upp tillvaron både för mig och Göran. 

Hon ska följa med mig, för hon ska hjälpa till, hon ska jobba  :-D

Nu är det ju så att mitt älskade barnbarn vet inget om min sjukdom. Som jag sagt tidigare så ska hon inget veta heller. Inte än! Så hennes mamma kommer och hjälper oss också, så mamma Elin kan vara beredd att gå iväg med henne eller distrahera henne om det dyker upp några frågor. Det enda hon vet är att mormor har problem med sina fötter, att hon har svårt att gå. Det räcker bra så!


Febern låg på +- Bra. Ont i huvudet, annars mår jag bra!