Det får bara inte bero på annat!

Ikväll ska jag åka iväg på onkologisk rehabilitering. Tjusigt va? Just nu ligger jag i soffan med ont i magen och illamående. Har sovit en stund. Hade en släng av feber i morse.

Jag får inte bli sjuk. Jag vill inte bli sjuk. Troligen är det bara en släng av inbillning. Jag har inte varit hemifrån på så länge nu så att jag vågar inte lämna hemmet. Folkskygg? Träffa andra, okända människor. Vara social. Ja, sådana där saker som jag har gått miste om nu i ett halvår. Vet inte riktigt hur man gör längre. Blir nervös. Då reagerar kroppen. Det är min egen diagnos.

Onkologisk rehabilitering är ett program som är anpassat efter individuell förmåga och behov. Består av fysisk aktivitet, personliga samtal samt i grupp. Avspänning och information. Alltså, yoga, massage, psykologsamtal, simning, promenader, ja, faktiskt allt möjligt. Det SKA bli jättekul och intressant! Får mitt egna program när jag kommer dit.

Cancer och rehabfonden betalar min vistelse där. Stort TACK!

Min lilla PidiPhu och jag hade som vanligt en underbar eftermiddag och kväll. Pyssel såklart. Halloween målning, först på Göran, han är en helt fantastisk bonusmorfar, nekar henne och Lovis ingenting, och har en ängels tålamod med Sessorna :-* 

När han hade åkt iväg på födelsedagsmiddagen som jag tyvärr var tvungen att välja bort, då satte vi igång att måla varandra. Jösses =-O 

Sen gjorde vi pizza. Väldigt enkel sådan. Använde roströd till som pizzabotten. Tittade på lilla melodifestivalen, nej, jag visste inte heller att det fanns en sådan. Käkade 7 bitar lördagsgodis, eftersom hon är 7 år så får hon nu 7 bitar. Undrar hur länge hon kommer att gå med på det ;-) nåväl, än så länge fungerar det.

21.04 sov liten prinsessa som en klubbad oxe. Jag låg och lyssnade efter vildsvinen som natten innan hade bökat upp gräsmattan på våran baksida. Jag hörde dom i närheten, men såg dom inte. 

Nej, Marie, dax att packa ner det sista! Nu kom jag på en till anledning varför jag inte är helt i form. Dom har inget wi-fi dit jag ska  >:o Hur tänkte dom?