ÅhhhhNej!

Här är full rulle från morgon till kväll. Vattengymnastik, yoga, stavgång, gym, föreläsningar, gruppterapi, massage, cirkelträning, vattenbassäng Qi-gong mm.

På kvällarna pysslar vi, allt från keramik till att göra armband. Jag har släpat med mig mina pärlor, så på kvällarna skapas det armband. När kvällen kommer, vid 21 tiden för mig önskade jag att någon kunde bära mig i säng.

Träningsvärk var längesedan jag hade. :-\ Men jag förstår att det är av den anledningen mina muskler knorrar lite. 

Vi är 7 "patienter" 2 som blivit friska, 3 i mitt tillstånd, obotliga, 1 tjej som lagt av med alla behandlingar. Den behandling som finns kvar för henne har så fruktansvärda biverkningar, så hon helt enkelt skippar den. Vill hellre må bra sista tiden än att vara helt däckad av medicin. Exakt vad Andreas pratat om, man kan ge gifter in absurdum, men är det ett liv att ligga borta i en säng i kanske några månader längre än att ha ett värdigt liv sista tiden? 

Det är verkligen något att tänka på!

Stället vi är på är ju inte direkt charmigt. Det är sjukhusmiljö. Men jag har ett ganska trevligt rum, helt ok  :-)