Idag var ingen bra dag >:o Vaknade 5.30 och det kändes som att jag sovit under sängen. Tog på mig kläderna och gick ut och gick i snönblasket. Då syns det inte om man är ledsen eftersom ansiktet ivarjefall är fullt med snöflingor. Ingen som stirrar, här är massor med folk som rör sig så här dax, jag är ju vid ett sjukhus och folk börjar/slutar jobba vid denna tiden.  

Nu sitter jag med en kopp kaffe i sängen. Frukost är ju liksom inte min grej, så jag väntar med att stoppa i mig något till lunchen. Maten här är om jag ska vara snäll, sådär. Ska jag inte vara snäll så är det nog närmast usel enl mina krav. 

Kl 9 är det stavgång på schemat, sen är det gruppterapi med mindfulness, superhärligt. Dagen fortsätter sen med cirkelträning på gymmet och så avslutad dagens aktiviteter med Qi-gong i bassängen.

Ingen rast, ingen vila  =-O

Eftersom jag gick upp 05.30 efter en usel natt lär jag vara ganska slak ikväll.

Annars har jag det toppen här. Vi är ett blandat härligt gäng!