Hur kan man ha sån tur att få 2. jag har fler, men dessa 2 är mina närmaste chefer, helt fantastiska chefer. Jag lovar, jag vet, jag har haft många under mina 15 senaste åren i privat firma. Där den ena slog den andra i bottennotering. Jag hade 1 topp 10 chef även där. Torgny, en klippa  :-D

Tog ett samtal med bästa gossarna och kom överens om att jag från och med 24 april tar jag ledigt och gör som min psykolog sa till mig, jag ska nu BARA göra det jag tycker allra bäst om att göra. Eftersom vi inte riktigt vet hur min framtid kommer att se ut just nu. Vara tillsammans med mina Sessor, (Elin, Ida och Lovis), jobba i min trädgård och umgås med Nicke och Lara som kommer hem den 27. Enda problemet var väl egentligen att en av dom bästa saker jag vet är att åka till mitt nya jobb. Men det får stå tillbaka nu en stund. 

Dom var helt överens med mig  ;-)