Oj! Har fått en otrolig massa beställningar på armband. Av alla kända och okända  :-D Vansinnigt roligt!

Jag gör iordning en av blogginläggen som jag helt enkelt kallar för armband. I den lägger jag upp bilder på olika armband. Finner man något man vill ha så skriver man helst ett mail till mig, ser man ett man vill ha, men med andra färger så går det också bra. Jag behöver få veta handledsbredden, fixar armbandet, skickar det till dig, du skickar pengen till mig och jag sätter in i fonden som jag har hos barncancerfonden i ditt namn. På min Facebook finns det även under foton ett album som heter armband som jag tror alla kan komma in på.

Är nu hemma igen. Jag älskar att vara hemma igen. Jag har blivit hemmalullare. Ikväll är det pub på bygdegården. Kan väl säga att det blir en pubkväll utan mig. MildaMatilda vad jag är slut. Någon sa till mig att jag hoppas du har det bra på ditt SPA. SPA, skulle inte tro det, efter denna vecka så har jag examen som Norrlandsjägare;-)

Men jag har också blivit expert på att meditera mig bort från omvärlden. Hade en fantastisk psykolog som förde oss bort från allt och alla, hon hade en ljuvlig röst som jag skulle velat ta med mig hem. 

Oj vad jag ska sova gott inatt, OCH i morgon bitti. Hela denna vecka har klockan startat 06. Inte riktigt vad jag är van vid nu för tiden. 

Det har varit en fantastisk vecka, trots sjukhusmiljö. Men maten. Jag som redan har svårt att stoppa i mig käk hade väldigt svårt att få i mig något. Tur att jag inte ska till Marie för invägning på måndag. Hon skulle bli riktigt sur på mig :-( Men jag får jobba på saken nu när jag är hemma och får mina smoothies av Göran igen :-*

Rehab veckan slutade underbart. Chefen ringde och sa att nu får jag kamma till mig och komma tillbaka. Nu! Jag är saknad. Mycket! Sånt blir man glad av :-D Tack chefen!