Igår hade jag återigen en helt förfärlig dag. Hann knapp slå upp ögonen förrän dom började rinna. Och det fortsatte dom med hela förbannade dagen :'(. Tack Göran för att du står ut med mig sådana dagar. Men å andra sidan är det jag som tvättar dina tårblöta och nedsnorade kläder ;-).

Nog!

Idag är en bättre dag, ivarjefall än så länge. Känner mig tillochmed så pass att jag mailat chefen för att höra om det är för sent att anmäla sig till jul lunchen. Jag behöver träffa mina efterlängtade kollegor och få skratta av mig. 

Ett underbart meddelande som kom är att sonen nu är certifierad yoga/meditations instruktör. GRATTIS min älskade Prins!

Nu har dom lämnat Nepal och dragit vidare till Indien och Himalaya.

Hämtade mina armband hos fd svärmor idag. Hon hade sålt för 500:-. Tack snälla Siv!

Åkte vidare för att överlämna armbanden till fd detta chefen Claes från när jag jobbade i Stockholm. Han tillhör också min 10 i topp lista på bästa chefer ;-). Träffade hans härliga fru och dotter. Nu ska jag fixa till armband till hans tjejer i lagom storlek.

Sen är det sängdax för Marie, inte en endaste tår idag, så det är bäst att passa på att lägga sig. Kan ju kanske bero lite på att jag har träffat mina 3 favorit prinsessor idag. Dom botar det mesta och jag känner hur energibehållaren fylls på. Tack återigen att jag har er!  :-*