Har varit dåligt med bloggande, men jag har senaste dagarna haft hög feber och satans ont bakom högra revbenen. Har pratat med Andreas och jag ska avvakta till nästa vecka då jag ska dit. Om jag inte blir sämre vill säga. Så jag knaprar värktabletter så länge.

Mina armband är väl så smått tillbaka till Strängnäs igen. Har sålt för 1000:- på gamla jobbet. Helt klart nöjd med det. Tack för hjälpen Mats och Claes. 

Sen mår man ju inte bättre av att få besked att Nicke höll på att stryka med i en lite bergsby när dom var ute på vandring. Tar det aldrig slut? Tack återigen Lara för att du räddat livet på min son, nu 2 ggr sen ni kom till Nepal. Nu räcker det med sjukdomar!

Orken är inte på topp, så jag nöjer mig så länge. Men det som grämer mig är att jag denna helg skulle vara på ett slott i Uppsala, en workshop ang malignt melanom med folk från hela världen. Fan :-( 

Frukost bland molnen :-)