Jag är verkligen så lyckligt lottad, som fått just dom barnen som jag har. Så otroligt ödmjuka, omtänksamma och kärleksfulla, sådana finns det inte många av <3

I morse vaknade jag av ett medd från sonen, som nu är tillbaka i Indien, efter en hysterisk resa på 37 timmar med lokalbuss och jeep. Han skriver att han nu mår bra igen och han är så lycklig  :-*. Ett sådan meddelande fyller hjärtat till brädden och energibehållaren till max. Att vara mamma och ha en son i obygden på andra sidan jordklotet som 2 ggr på 2 månader varit nära att mista livet, och jag som mamma inte kan vara där hos honom, det tär på alla krafter och man är helt förtvivlad och vill bara dunka huvudet i väggen för att få annat att tänka på.

Då är ett sådant meddelande den största lyckan. 

Mitt andra älskade barn håller sig tackochlov hemma och håller mig med det finaste jag kan få, barnbarn. Idag är det torsdag och jag är "frisk" det betyder att jag ska hämta Stora Sessan på fritids. Hon har nu ringt mig varje dag och frågat om jag verkligen kan komma att hämta henne, vilken dag jag hämtar henne, vilket klockslag jag hämtar henne. Våra torsdagar är heliga  :-D -Du och jag mormor!

Önskar bara att jag hade krafter att hämta Lilltroll också. Men jag vågar inte ta ansvar för henne, jag hinner inte med när hon drar iväg som en Porsche. Det är riktigt tungt, och väldigt orättvist mot henne. Men snart så hoppas jag :-P

Igår var en bra dag, först ringde cheferna, dom satt i bilen och passade på. Jag blir så vansinnigt taggad, varje gång, att jag bara vill kasta på mig andra kläder och dra till jobbet och fortsätta där jag slutade. Det räcker tillochmed med ett telefonsamtal och jag får skratta så där gott som kroppen behöver ibland. Jag längtar efter er och saknar er vansinnigt mycket. Alltså inte bara cheferna, och kollegorna utan även jobbet som jag äntligen hade kommit in i >:o

Sen var det dax för mitt besök på onkologen. Nya piller, nya prover, ny invägning= ej positiv. MEN efter det besöket hade jag fått tid till taktil massage. Wow. Man blir inbäddad i varma täcken så plockas en kroppsdel i taget fram och masseras med doftande olja. Man befinner sig någonstans mellan dröm och verklighet i en timme. Jag har flera gånger jag ska få gå på den massagen. 

Min "sönderslagna" handled är bra idag igen =-O. Dyker upp snabbt och försvinner snabbt. Bra. För Ida blir bekymrad när jag har ont. Men hon vet varför!!!

Innan jag hämtar min PidiPhu ska jag luncha med min finaste X svägerska Ylva. Som alltid varje vecka. Det är en höjdpunkt! Vi har något som ingen kan ta ifrån oss. Har känt varandra och varit vänner nu i drygt 30 år. Svägerska eller X svägerska spelar ingen som helst roll! 

Idag tror jag dessutom att mina armband kommer tillbaka från Stockholm, dom gjorde succé, har sålt för nästan 3000:-. Tack Theodor Storm, allt var din ide.